Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015

Τι αλλαξε? Αυτη την αναρτηση την ειχα γραψει το 2011

Διαβαζοντας τις νεες απαιτησεις της τροικας τρομαξα,ποσο πιο κατω θα παμε τελικα,τι αλλο θα μας ζητηθει να δωσουμε για να εξιλεωθουμε εμεις που δεν τα φαγαμε μαζι με αυτους που τα εφαγαν?
Ποσο χαμηλα πρεπει να μας ριξουν σαν λαο,δεν φτανουν τα δημοσιευματα,η συμπεριφορα τους σαν να ειμαστε υποδουλοι τους που πρεπει να υπακουμε στα προσταγματα τους αλλοιως θα μας κοψουν το κομματι το ψωμι που.....
μας πετανε για να ζησουμε?
Ποση αξιοπρεπεια πρεπει να παραδωσουμε σαν δειγμα της υποταγης μας σε αυτους,ποση λυπη πρεπει να κρυψουμε μεσα μας επειδη πιστεψαμε σε ενα συστημα που εργαζοταν μονο για το προσωπικο του κερδος?
Τι απο αυτο που ζουμε ειναι αληθεια και τι κατασκευασμενο,τι ισχυει και τι ειναι ψευτικο,ποιοι κατορθωσαν το ακατορθωτο,να κανουν τον Ελληνικο λαο σκλαβο μετα απο τοσους αγωνες που εδωσε για να αποκτησει την ελευθερια του την οποια δεν εκτιμησε και σπαταλησε ασκοπα.
Οτι εχουμε το θελουν,δεν τους αρκει τιποτα,οτι πουληθει δικο τους,τι καλη δικαιολογια για να φοβησουν οσους αντιστεκονται στην ιδεα του ξεπουληματος,ο φοβος σαν οπλο συνεχιζεται,δεν βλεπουμε την καραμπινα,ομως θα ακουσουμε τον ηχο και θα δουμε το αιμα.
Ξεπουλαμε τα παντα,την αξιοπρεπεια μας,το μελλον των επομενων γενεων,τα περηφανα γηρατεια,την δωρεαν υγεια και παιδεια,το μελλον της χωρας μας.
Ο λαος που ξεχναει ειναι καταδικασμενος να πεθανει,εγω δεν θα ξεχασω,ουτε ονοματα ουτε πρακτικες,ξερω ποιοι φταινε οσο αθωοι και να δειχνουν,θλιβερο να ειναι ολοι οι ενοχοι εκτος της φυλακης και εντος της χωρας.
Και δεν ειμαι μονος, ειμαστε πολλοι που πιστευουμε οτι για την ελευθερια και την αξιοπρεπεια στην ζωη μας αξιζει να δωσουμε περισσοτερα απο μια αναρτηση η δεκα μουτζες.
Για την Ελλαδα ρε γαμώτο.....
Αλλοιως θα ζησουμε σαν ξεφτυλισμενοι σκλαβοι.
Γραμμενο το 2011,τι αλαξε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: