Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2015

Ο Καραγκιοζης βρηκε το Αλ Τσαντιρι του

Βγηκε παλι ο αριστερος Λαζοπουλος να κανει κριτικη στο πολιτικο συστημα,και τι δεν ειπε,τεχνιτης του λογου αν και μας εχει κουρασει τα τελευταια χρονια μιας και επαναλαμβανεται συνεχως,απορω,δεν βλεπει οτι ο κοσμος κατω βαριεται,δεν φανταζεται ποσο απιστευτα βαριομαστε κι εμεις?

Μα τι τον βλεπεις θα μου πεις....

Ηθελα να δω πως θα κριτικαρει την αριστερη λαιλαπα που μας εχει βρει,γιατι χρονια τωρα μας παρουσιαζε τον Συριζα σαν την μονη διεξοδο...και ειδα και ανατριχιασα....

Χειρουργικα μιλησε,κριτικη μεχρι εκει....οχι πιο περα,στην αναφορα των θετικων αμεσος,οταν ερχοταν η ωρα για τα αρνητικα η τα ξεχναγε η τα προσπερνουσε γρηγορα,μονη λυση το καραβανι του Συριζα στην τελικη αναλυση,ας πεθαινει κοσμος χωρις φαρμακα,υγεια,ας παιρνουν τα σπιτια οι τραπεζες συντομα....Συριζα εμεις,αλλοιως μας περιμενουν δεινα που τα οργανωνει ο Σοιμπλε,και ο δικος μας ικετης δεν τα θελει...

Ποναει που ποναμε,αυτο το ελεγε και ο Γαπ.
Αλλος απατεωνας και αυτος.

Η χωρα βυθιζεται στην παρανοια και ο Λαζοπουλος θεωρει ακομα αριστερα το Αλεκση,που αν υπηρχε οσκαρ κωλοτουμπας θα τοειχε διεκδικησει και παρει ακομα και αν ειχε αντιπαλο τον Σαμαρα.

Αυτη δεν ειναι τεχνη,αυτη ειναι προπαγανδα κυριε Λαζοπουλε.
Αν εσυ εχεις εκατομμυρια και καλως να τα εχεις δεν εχει ο υπολοιπος λαος,οι ανεργοι,οι αστεγοι,οσοι ζουν με την καρτα σιτισης και τα γεμιστα της Φωτιου,η χωρα βυθιζεται,δεν θελουμε προπαγανδιστες μνημονιακους.

Επιτελους ο καραγκιοζης ικετης μας βρηκε σε σενα το τσαντηρι του.

Αει χασου ανθρωπακι

Δεν υπάρχουν σχόλια: