Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015

Τελειο

Εχουμε 2 λαμογιογαμιολια.
Ο ενας παριστανει τον κωμικο και γλυφει πατοκορφα οποια εξουσια του κανει τα χατηρια.
Κανει στυγνη προπαγανδα και προσπαθει να πεισει τα ματια μας οτι χωρις τον ΣΥΡΙΖΑ το χαος, λες και εχει καμια διαφορα απο καθε πουτανας γιο πασοκονουδομουνοπανο.
Εμμονικος μεχρι αηδιας, κραζει για χρονια αλλους που ξερει οτι ειναι ευκολο να βγαλουν γελιο λογω της αταλαντοσυνης και της μαλακιας που τους βαρα σαν ματσολα στο κρανιο και οταν καποιος ξεχεσει τον ιδιο τον κατηγορει οτι εξαιτιας αυτης της κριτικης πεθανε η μανα του, λες και αυτοι που εχουν κατα καιρους βρεθει στο στοχαστρο της (ο αλλαχ να την κανει) σατιρας του, ειτε βγηκαν απο κωλο ειτε φυτρωσαν σαν τα σεσκουλα.
Συναγελαζεται σε κοτερα και δεξιωσεις με ολη την μουργα της εξουσιας κ περιμενει καθε Τριτη να ακουσει το χειροκροτητα ολου του λουμπεναριου που ακουει σαν βαγγελιο τις πιπες που τσαμπουναει.
Ο δευτερος ειναι ενας πιο γραφικος και απο τυροκαυτερη στην γκρεμιλα της Αναφης ενω δυει ο ηλιος στο μουνι της μανας του.
Φασιστοναζι σαλαμανδρα που τραγουδαγε σε βημα χιτλερικους υμνους, παριστανει το νεοφιλελε επειδη ειναι της μοδας μπας κ τον ψηφισει κανα χαπατο μετανοημενος αναβαπτισμενος νεοδημοκρατης.
Λεει οτι θα παει να κανει ντου στου απο πανω την παρασταση για να του ψελλισει 2 φωνηεντα εχοντας καταλαβει την αντιπαθεια του κοσμου προς το προσωπο του λογω οτι πλαταγιαζει την γλωσσα του σε οποιον μεταμνημονιακο Συριζαιο βρει.
Ως αλλος Κουγιας ετοιμος να πηδηξει καγκελα και οποιον σταθει στο διαβα του, οσο η Μανωλιδου γαυγιζει πως παιρνουν το 100 απο το κινητο, παριστανει τον νταη και μετα παει και κλαιγεται για τις 9 φορες που του καψαν το βιβλιοπωλειο, προσπαθει τοσα χρονια να θυματοποιηθει ενω λεει οτι για οποια απολυση γινει οσο αυτος ειναι υπουργος θα ειναι αυτος υπευθυνος και οχι η τροικα. Μην του κλεψουν και την δοξα του τραχανα.
Αυτοι οι 2 γαιδαροι μαλωνουν σε ξενο αχυρωνα και περα απο τους κολαουζους που παρακολουθουν/ψηφιζουν αυτο τον τηλεοπτικο/πολιτικο βοθρο, κανενας αλλος δεν νοιαζεται παρα μονο για να παιρνει μια σακουλα ποπ κορν και να βλεπει τον τηλεοπτικο/πολιτικο κοσμο να ξεκατινιαζεται.
Και ο ενας και ο αλλος ειναι οι δυο οψεις του ιδιου καλπικου νομισματος.
Ο ενας ειναι ο πατος και ο αλλος ειναι ο αποπατος.

Χάρης Ζάβαλος  απο το FB

Δεν υπάρχουν σχόλια: