Τρίτη, Μαΐου 21, 2019

Κυριε Πρωθυπουργε

Αν μου επιτρεπετε θα σας συμβουλευα να παψετε να εκβιαζετε τον λαο με τις συνεχομενες εμφανισεις σας στα καναλια οπου του λετε,μας λετε δηλαδή ότι αν δεν σας δωσουμε την ψηφο¨εμπιστοσυνης¨που θελετε θα καταργησει ο επομενος οποιος και να είναι αυτος τα μετρα ¨ψίχουλα¨που δινετε εσεις στον λαο.
Αυτά τα μετρα αν δεν το ξερετε και δεν σας το εχουν πει τα παιρνετε λογω εκλογων και όχι επειδή καταλάβατε μετα 4 χρονια και βαλε τι εχετε κανει στην χωρα,ειναι λοιπον αστειο να μας εκβιαζετε με τέτοιες δηλωσεις κάθε λιγο και λιγακι,μαζεψτε τα 25 ευρα που δινετε στους αυθορμητους οπαδους σας κάθε ρατσας και εθνικότητας και στειλτε τα σε καμια οικογενεια που εχει αναγκη,περισσοτερο καλο θα κανετε ετσι.
Κυριε Πρωθυπουργε
Σας ψηφισα τον Γεναρη του 2019
Δεν θα σας ξαναψηφισω ποτέ
Ακομα κι αν είναι πολύ χειρότερος σας ο Μητσοτάκης τον οποιο δεν θα ψηφισω.

Γιατι τον Μητσοτακη τον ξεραμε
Εσας όχι.
Μας εξαπατησατε
πατησατε επι πτωματων
μας γελοιοποιησατε
μας κοροιδεψατε
κανατε το κρατος χειροτερο 
δεν διορθώσατε ουτε ένα από οσα λεγατε ότι θα διορθωσετε
Και ειδικα σε εμενα με 9 χρονια ανεργια με εξευτελισατε να περιμενω στις ουρες να κανω αιτηση για το ΚΕΑ επι 12 ωρα για 3 μερες,και δεν ξεχνω ότι το ειχατε κοψει όταν αναλάβατε κυβερνηση και δινατε 70 ευρω καρτα σιτησης,ζειτε εσεις με 70 ευρω τον μηνα?

Θεωρω ότι τα χρονια που μεινατε στην εξουσια την δημοκρατια την καταστρεψατε,ασελγησατε σε κάθε λεξη του Συνταγματος,αψηφησατε την βουληση του λαου και λειτουργήσατε σαν Τσολάκογλου και υποτελης ξενων δυναμεων

Ελπιζω η ιστορια να σας περιγραψει ακριβως όπως ειστε,ενας μικρος που ηθελε να γινει μεγαλος

Αλλα δεν εγινε ποτέ

Δεν σας ξαναψηφίζω,σταματηστε να μας κοροϊδεύετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: