Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2020

Εχουμε μπλεξει ασχημα

 


Αυτη την χρονια η χωρα διοικειται απο 2 συμμοριες.

Η πρωτη ειναι η γνωστη,του Μωυση,η Κουλη η τελειως αχρηστου που βρηκε την ευκαιρια να φυωχοποιησει τους παντες και τα παντα και να διαλυσει οτι ειχε απομεινει ορθιο,φυσικα εμεις δεν το μαθαινουμε αυτο,εμεις μαθαινουμε για τις τεραστιες επιτυχιες του παντου,σε Ελλαδα και Ευρωπη,οτι επι τοσους μηνες κανει το ενα λαθος επανω στο αλλο και στο τελος θα μεινει και ατιμωρητος δεν μας το λεει κανεις.

Η αλλη συμμορια ειναι των λοιμωξιολογων και παντος ειδους επιστημονων του κωλου,που απο το"δεν χρειαζεται να φορατε μασκα"μας εχουν φτασει στο"μην αναπνεετε",καθε μερα και αλλες διαπιστωσεις,καθε μερα και αλλες αποφασεις,αφου τα εκαναν σκατα μαζι με την συμμορια του Κουλη το καλοκαιρι τωρα εχουν βαλει στοχο να αφησουν ανεργους τους μισους Ελληνες.

Και να που βρεθηκε η λυση:

Το εμβολιο

Το οποια ως απο μηχανης θεος ειναι ετοιμο να μας το χωσουν,οπου ναναι,οπως ναναι,γιατι ειναι ασφαλες οπως λενε,οι ιδιοι,μαζι με εναν Μοσιαλο,που ξερει τα παντα για ολα,φωτεινος παντογνωστης,ελα ομως που ξαφνικα......

Δεν εχουν κανει δοκιμες σε παιδια κατω των 16 ετων

Δεν εχουν κανει δοκιμες σε εγκυους

Δεν πρεπει να το κανουν ατομα με αλλεργιες

Ενα σκευασμα που δεν ξερει κανεις τι προκειται να δημιουργησει σε καθε οργανισμο απο την ωρα που θα γινει το εμβολιο.

Αυτοι ειναι σιγουροι,να το κανουμε ολοι λενε,καντε το εσεις και αν δεν ψοφησετε το κανουμε κι εμεις.

Στην Ελβετια και σε αλλες χωρες που δεν βιαζονται ειναι ηλιθιοι,οι εξυπνοι ειμαστε μονο εδω,στην Ελλαδα.

Εγω θα περιμενω,δεν βιαζομαι,δεν κανω εμβολια που ισως μου προκαλεσουν προβληματα στην υγεια μου γιατι δεν εχω και καμια εμπιστοσυνη στο συστημα υγειας της θωρακισμενης χωρας του Κικιλια,και κατι ακομα....

Γιατι να μην εχει ο καθενας την δυνατοτητα να κανει οποιο εμβολιο θελει,γιατι πρεπει να κανουμε αυτο που αποφασισαν αυτοι?

Υπαρχουν και αλλα εκτος απο αυτα που πρεπει να συντηρουνται σε θερμοκρασιες Βορειου Πολου,γιατι δεν τα προτιμουν,ειναι αριστερα εμβολια αυτα?κομμουνιστικα?θα μας κανουν μπολσεβικους?

Κι αν μετα απο μηνες βρεθει οτι το εμβολιο που προτιμουν δημιουργει προβληματα στην υγεια οσων το κανουν τι θα πουν?

Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε Κουληδες και θρησκοληπτους Τσιοδρες.

Να παρουν το εμβολιο οπως το ονομαζουν και να το βαλουν στον κωλο τους.

Οχι στον δικο μου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: