Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2020

Κυβερνηση γελοιοτητας


 Σαν τις κατσαριδες συνωστιζονται κυβερνητικα στελεχη και συγγενεις αυτων για να εμβολιαστουν αν και δεν ανηκουν σε ομαδες ευπαθεις ουτε χρειαζεται να εμβολιαστουν για καποιο αλλο λογο πριν απο την σειρα τους,η κυβερνησαρα του Κουλη συνεχιζει απτοητη να κανει οτι θελει εχοντας βαλει μπροστα της την επιτροπη εμβολιασμων πισω απο την οποια κρυβεται λεγοντας οτι αυτη εχει αποφασισει ποιοι θα εμβολιαστουν πρωτοι.

Ετσι εκαναν και την επιτροπη λοιμοξιολογων και αντι να αποφασιζει αυτη αποφασιζει το Κουλη που δινει εντολες στο Κικιλια και μετα λενε οτι αποφασισαν οι λοιμωξιολογοι,και βγηκε χθες στην τηλεοραση και αντι να απαντησei στο γιατι εμβολιαζεται καθε πικραμενος δεξιος ελεγε αλλα ντ αλλα της Παρασκευης το γαλα,μεχρι που βαρεθηκε να τον ρωταει και η δημοσιογραφος,ρε ποιοι κυβερνουν ρεεεεε?

https://www.kathimerini.gr/wp-content/uploads/2020/12/emvoliasmos-1.pdf


Εγω δεν βλεπω να υπαρχει στην λιστα της επιτροπης το ονομα γυναικας υπουργου,υπηρχε λογος να εμβολιαστει επειδη απλα ειναι γυναικα υπουργου?

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι θα τα κανει μπαχαλο και στην οργανωση των εμβολιασμων η κυβερνησαρα,μονο να μην μας δουλευει διοτι ξερουμε και ποιοι ειναι και πως λειτουργουν.

Ειναι απαραδεκτο να καταγγελουν οι ιδιοι οι νοσοκομειακοι οτι πανε κυβερνητικα στελεχη και εμβολιαζονται εκτος σειρας και δεν μπορουν να εμβολιαστουν αυτοι που ειναι καθε μεσα σε ΜΕΘ και δωματια ασθενων με κορωνοιο.

Ποση γελοιοτητα αντεχει ακομα αυτη η χωρα?

Και επιτελους πια,κουραστηκαμε να βλεπουμε καθε καημενο να εμβολιαζεται,δωστε τους τα 18.5 εκατομμυρια να παψουν να μας ζαλιζουν καθε μερα,λιγη τσιπα δεν σας εχει μεινει?




Δεν υπάρχουν σχόλια: