Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2020

Κυβερνηση και μιντια Βορειας Κορεας

 


Και ενω κοντευει μηνας που ειμαστε κλεισμενοι μεσα σαν τους καταδικους και ψυχοπλακωνομαστε με τα καθημερινα στατιστικα του Κορωνοιου....

Η Κυβερνησαρα του Κουλη αρχιζει να ανοιγει σιγα σιγα τα καταστηματα.

Και ταφους για τους νεκρους απο τον ιο.

Που εφερε η ιδια ανοιγοντας Τουρισμο και συνορα το καλοκαιρι κι ας το αρνειται,ευτυχως αρχισαν να το ομολογουν και οσοι λοιμωξιολογοι αποσυρονται απο την επιτροπη που αναρρωτιεμαι γιατι υπαρχει αφου αυτο που κανει δεν εχει καμια επιδραση γιατι στο τελος ειναι αποφασεις του Μωυση αυτες που επιβαλλονται και οχι της επιτροπης.

Και απο την αλλη εχουμε τα μιντια των 22 εκατομμυριων δωρο που μας ζαλιζουν σαν να ζουμε στην βορειο Κορεα,κανενα ρεπορταζ,ολα τα καναλια τις ιδιες ειδησεις λενε,κανενα σοβαρο ερωτημα στους υπευθυνους οπως π.χ. στον υπουργο υγειας για τις ελλειψεις,για το σχεδιο,για την θωρακισμενη χωρα που πιαστηκε αθωρακιστη τελικα,ολα καλα,μονο η τρομοκρατηση του πληθυσμου τους ενδιαφερει.

Καθε μερα ειδησεις για το εμβολιο που πρεπει να κανουμε ολοι,ενα εμβολιο που δεν ξερουμε για ποσο καιρο προκαλει ανοσια,ενα εμβολιο για το οποιο εχουν παρει αμνηστια οι κατασκευαστες του απο ποινικες διωξεις,ενα εμβολιο που δεν ξερουν αν αυτοι που θα το κανουν θα μπορουν να μεταδωσουν τον ιο στους αλλους,πειραματοζωα κανονικα θα γινουμε.

 

Αλλα για τα καναλια που περιμενουν τα επομενα δωρα με τα οποια θα τραφουν ακομα λιγο ολα ειναι τελεια,τρομοκρατια,φοβος,απειλες,καμια ερευνα,κανενα σοβαρο αντιλογο δεν ακουμε,καμια ερωτηση ουσιας,τα ιδια και τα ιδια,λοιμωξιολογοι στην οθονη απο το πρωι εως το βραδυ.

Το εχω ξαναγραψει,τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα,υπομονη,εσεις τους ψηφισατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: