Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2021

Γελοιοποιουνται καθε μερα

 


Eχει ξεφτιλιστει καθε εννοια περι προστασιας απο τον Κορωνοιο,μας εχουν κλεισμενους μεσα 3 μηνες τωρα και δεν προβλεπω να ξαναβγαινουμε ποτέ απο την ανικανοτητα τους.

Μετρα αντι μετρων,καταργηση μετρων και επαναφορα μετρων,εν τω μεταξυ οι ελεγχοι στα συνορα και στα αεροδρομια ειναι του κωλου,αλλοιως πως βρεθηκαν κρουσματα της Νοτιοαφρικανικης μεταλλαξης στην Θεσσαλονικη αν εκαναν σωστους ελεγχους ?


Τα χειροτερα ερχονται,οταν ξεμεινουν απο λεφτα,πεινα και ανεργια θα ειναι τα πρωτα,εν τω μεταξυ ο Κουλης και η συμμορια του κανουν ταξιδακια και υποσχονται δρομους και σιδηροδρομους και εθνικες οδους σε ακροατηρια που κανονικα θα επρεπε να απαγορευονται λογω της πανδημιας,αλλα Κουλης ειναι,οτι θελει κανει.

Εν τω μεταξυ νεες λυσεις ειναι οι περισσοτερες μασκες,2-3 πανω η μια στην αλλη,μεχρι να μην μπορειτε να παρετε ανασα και να ξανα εισπνεετε οτι εχετε μολις εκπνευσει,αντε να το νομοθετησουν κι αυτο,300 ευρω προστιμο για καθε μασκα που δεν φορατε,δεν φορατε 3?

3 επι 300 900 ευρω προστιμο,που θα τα βρειτε ειναι δικη σας δουλεια,αρκετα εχει ξοδεψει ο Κουλης σε πεντοευρα,καιρος να αρχισει να μαζευει,καθε μερα μαζευει μηνες τωρα,γυρω στις 500 χιλιαδες ευρουλακια,φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακκουλι.


Κι οσο αυτοι εξευτελιζονται εμεις κλεισμενοι μεσα αναρρωτιομαστε ποσο ακομα θα κρατησει αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: