Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2021

Η Παντελως ανικανη κυβερνησαρα του Κουλη

 



Αντε παλι κι αλλα μετρα,αλλοπροσαλλα μετρα,ατασθαλα μετρα,μετρα τυπου δεν ξερουμε τι μας γινεται αλλα προσπαθουμε πολυ να δειξουμε οτι ξερουμε,η θεωρουν τον λαο τελειως ηλιθιο η τους εαυτους τους εξυπνους.

Απο την μια εχεις τον αρχιφασιστα Αδωνι ο οποιος προτεινει σε οσους θελουν απο αφραγκια να κλεισουν τα καταστηματα τους να πανε και να του δωσουν τα κλειδια,απο την αλλη εχεις την Παγωνη που αισθανεται τουλαχιστον Σουπερ Μοντελ και ειναι απο το πρωι εως το βραδυ στα καναλια μαζι με τον Μεγκελε Συψα και μερικους ακομα αχρηστους λοιμοξιολιγους.

Ωρες ατελειωτες σε συσκεψεις και τελικα το μονο μετρο που πηραν ηταν να κλεινουν τον κοσμο μεσα στα σπιτια του απο τις 6 το απογευμα τα Σαββατοκυριακα,αυτο θα μας γλυτωσει.

Ολη την βδομαδα δεν κολλαει ο ιος,κολλαει μονο τα Σαββατοκυριακα μετα τις 6 το απογευμα,οχι εξι παρα πεντε,εξι ακριβως.

Αυτοι τωρα λεγονται επιστημονες,σαλτιμπαγκοι και κλοουν του τσιρκο Μεντρανο που τους δοθηκε μια ελαχιστη εξουσια και βγαζουν τα απωθυμενα τους πανω σ εναν ολοκληρο λαο.

Ο Κουλης απο την αλλη εχει βαρεθει ο ανθρωπος,δεν μπορει να παει να κανει τα σπορ του γιατι θα τον κραξουν ολοι μαζι δεξιοι και αριστεροι,μας σωζει τοσο καιρο με τις πενταροδεκαρες που μοιραζει αλλα δεν αντεχει,πρεπει να βγει στην υπαιθρο,αλλα πως? 

Βρεθηκε το πως.

Θα παει στην Ικαρια να επιβλεψει τους εμβολιασμους,εν τω μεταξυ η Ικαρια δεν εχει κρουσματα κορωνοιου,οποτε γιατι να παει εκει?

Γιατι εχει ηλιο και ζεστη αυτη την βδομαδα,που θελετε να παει?

Στην Δυτικη Αττικη?Στους γυφτους?Λυπηθειτε τον τον αχρηστο.

Ας παει στα νησια διακοπουλες,να κανει ταχα οτι πρωθυπουργευει,οτι ειναι ηγετης,γιατι αν παει σε περιοχες με καταστηματα θα του δωσουν τα κλειδια οι επιχειρηματιες και θα ξεφτιλιστει,ποσο ξεφτιλικι να αντεξει ο ανθρωπος?

Αυτος και η κυβερνηση του ξεφτιλιζονται καθημερινα,μια με τον Αδωνι,μια με τον Χρυσοχοιδη και τον Χαρδαλια που πανε κι ερχονται στην Θεσσαλονικη για να συλλαβουν το Βρετανικο στελεχος του ιου,πρεπει να πανε,δεν μπορουν να συννενοηθουν απο εδω,κι ας εχουν και κινητα,και τηλεδιασκεψεις,αν δεν πανε αυτοι εκει δεν μειωνονται τα κρουσματα.


Μεσα σε αυτο το γενικο μπαχαλο η κυβερνησαρα του Κουλη προοδευει,χωρις αντιπολιτευση και χωρις λαο,ενα αστυνομικο κρατος με χουντικες προδιαγραφες κρατιεται ορθιο επειδη δεν εχει αντιπαλο δεος.

Μεχρι ποτε ομως?

Δεν υπάρχουν σχόλια: