Τρίτη, Μαΐου 10, 2022

Ολα βαινουν κακως

 


Και ενω τα κλεφτοκομματα περνανε την ελευθερη ωρα τους κανοντας συνεδρια αυτοθαθμαζομενα η με ψηφοφοριες για να επιλεξει το σκυλολοι που τα απαρτιζει αν εχουν για σημα ενα πεος η ενα αιδοιο.... η κατασταση παει κατα διαολου,αλλα που να το καταλαβουν τα κλεφτοκομματα,εξ αλλου δεν εχουν εκλεγει για να καταλαβαινουν,δεν θελουν,δεν μπορουν,δεν ειναι ικανα να καταλαβουν.


Και ενω οι παροχοι ηλεκτρισμου κοβουν το ρευμα σε χιλιαδες πολιτες  το αφηνουν ομως στα κτηρια των κλεφτοκομματων τα οποια τους χρωστανε χιλιαδες ευρω,βλεπεις τα κλεφτοκομματα ειναι το"κρατος"δεν τολμαει να τα ακουμπησει κανεις,αν τα ακουμπησει τοτε ειναι επιθεση στην"δημοκρατια",ετσι την λενε την εξαπατηση,την αδιαφορια,την κοροιδια,την κλοπη ολοι αυτοι,Δημοκρατια.


Και τοτε ποιος μας γλυτωνει,θα βγουν σε ραδιοφωνα και καναλια να ουρλιαζουν οτι ειναι σε κινδυνο το πολιτευμα,πολιτευμα εν τω μεταξυ δεν εχουμε,κλεπτοκρατια εχουμε,ολοι αυτοι ειναι ολοι στο ιδιο πλοιο,το πλοιο ονομαζεται"Τρωμε και χεζουμε"και μονο στοχο εχει την επιβιωση την δικη τους,οταν δουν οτι το πλοιο βουλιαζει οπως συνηθως  συμβαινει τοτε πηδανε σαν τα ποντικια και πανε στο διπλανο πλοιο.


Μια ιστορια που κραταει δεκαετιες,και καλα κανουν,ποιος δεν θα εκανε το ιδιο?


Και βγαινουν και μας βριζουν,μας ριχνουν το φταιξιμο για οτι συμβαινει,αυτοι ειναι αγνοι και ηθικοι,για ολα φταιει ο λαος,εμεις φταιμε που τα καυσιμα εχουν παρει την ανηφορα,εμεις φταιμε που η Δεη ειναι οσο ενας μισθος,εμεις φταιμε για τους 30000 χιλιαδες νεκρους απο τον κορωνοιο,που δεν εχουμε ΕΣΥ και ΜΕΘ,για ολα εμεις,αυτοι εχουν ολη την καλη θεληση,εμεις δεν τους αφηνουμε.


Ειδα χθες μια ταινια το"Don't look up"....

Δειτε την,δεν χρειαζεται να πω περισσοτερα,απλα δειτε την,θα καταλαβετε τι και γιατι συμβαινει.

Μεχρι τοτε κοιμηθειτε ησυχα,η τυχη σας δουλευει.

Μεχρι τοτε πιστεψτε οτι ολοι αυτοι εργαζονται για το καλο σας.


Το φθινοπωρο ερχεται,μαζι και η πανδημια,τα εμβολια,οι υποχρεωτικοτητες,οι εκβιασμοι,η παραπληροφορηση,χαρειτε το καλοκαιρι που δεν κολλαει ο κορωνοιος,απο Σεπτεμβρη κολλαει.


Η Παγκοσμια κατασταση ειναι ενα Τσιρκο Μεντρανο,σχεδιασμενο να καταληξει σε ενα τεραστιο χαος απο το οποιο θα ξεπροβαλει σαν σωτηρια η Παγκοσμια Κυβερνηση,η Ε.Ε. σχεδιαζει τις ψηφιακες ταυτοτητες και τα ψηφιακα πορτοφολια,ο ΟΗΕ με το WEF υπεγραψαν συμφωνια για επισπευση της Ατζεντας 2030.


Αλλα ξεχασα,ακομα δεν εχει τελειωσει το Survivor και το Master Chef, ακομα δεν μαθαμε αν τελικα η Πισπιριγκου σκοτωσε και τα 3 παιδια της η μονο το ενα,και ακομα δεν αποκαλυφθηκε αν το Πασοκ-Κιναλ-ελια,η οπως αλλοιως το λενε θα εχει σαν συμβολο τον Ηλιο η το σκοταδι.


Κοιμηθειτε αγαπητοι μου πελατες.

Οταν ξυπνησετε θα ειναι αργα,ειναι ηδη,.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: