Παρασκευή, Μαΐου 27, 2022

Κλιματικη αλλαγη και αλλα μπαρμπουτσαλα

 


Ακομα δεν τελειωσε η υποτιθεμενη πανδημια μεσω της οποιας μας εκλεισαν μεσα για μηνες και εχουν βαλει στο σχεδιο το επομενο βημα,οχι,δεν ειναι η ευλογιά των πιθηκων ακομα το επομενο βημα,ποιο ειναι?


Ο περιορισμος των ανθρωπων με δικαιολογια την κλιματικη αλλαγη,η κλιματικη αλλαγη συμβαινει εδω και αιωνες,η συζητηση εχει αρχισει περιπου μισο αιωνα πριν και ειναι συγκεκριμενοι ολοι αυτοι που την εχουν αρχισει,...


Ειναι τα ιδια φορουμ και οι ιδιοι εγκληματιες που μιλανε για μειωση του πληθυσμου της γης κατα 9/10 και υποδουλωση των υπολοιπων,οταν τα λενε ολα αυτα φυσικα δεν περιλαμβανουν τους εαυτους τους σε αυτα τα σχεδια,μονο εσας και εμας....

Ειναι οι ιδιοι που ψηφισαν την Αντζεντα 2030 του ΟΗΕ,που σχεδιασαν τις προσομοιωσεις του covid19 και τελευταια της ευλογιάς και ξερουν τι αποτελεσμα θα εχει ολο αυτο.


Και αν δεν το καταλαβαινετε οσο απλα το λεω δειτε:

Ποσα ταξιδια εχει κανει το Ζαβό του Μαξιμου 3 χρονια τωρα?

Περισσοτερο χρονο περναει μεσα στα αεροπλανα παρα στο γραφειο του.

Αυτος δεν μολυνει το περιβαλλον.

Εσεις το μολυνετε που μπορει να πατε ενα δυο αεροπορικα ταξιδια τον χρονο στο μαξιμουμ.

Που οι 9 στους 10 δεν μπορουν να κανουν ουτε ενα.


Αυτος και η υπολοιποι στην εγκληματικη συμμορια δεν θα αλλαξουν τροπο ζωης,εσεις ομως θα αναγκαστειτε να αλλαξετε,θελετε δεν θελετε,για να σωσετε τον πλανητη,αυτος μπορει να κανει υπεραντλαντικα ταξιδια για να βλεπει αγωνες μπασκετ,εσεις δεν θα μπορειτε να χρησιμοποιησετε το αυτοκινητο σας οσο θελετε,να ταξιδεψετε οπου θελετε με αεροπλανο,να ζησετε οπως ζουσατε.


Θα βαλουν λεει και θερμοστατη στα κλιματιστικα,για εξοικονομηση ενεργειας,αυτοι μπορουν να μας αναλυσουν τι εχουν κανει σε προσωπικο επιπεδο και στους τομεις που διοικουν για να εξοικονομησουν ενεργεια?


Ολα αυτα ειναι μερος της μεγαλης επανεκκινησης,και αυτα ειναι ηπια τα μετρα,τα χειροτερα θα τα φερνουν σιγα-σιγα,μην εκπλαγειτε,μην τρομαξετε,οργανωθειτε και αντισταθειτε,αλλος τροπος δεν υπαρχει,ετσι κι αλλοιως προγραμματιζουν το τελος σας,τι εχετε να χασετε?

Μετα θα ερθουν τα μετρα για την τροφη που θα μας ταιζουν μυγες και εντομα.

Με το νερο που θα δινεται με το σταγονομετρο.

Και την ελευθερια που θα αφαιρεθει απο ολους,εκτος απο αυτους τους εγκληματιες.


Η Κουλα η μιζαδορα η νομιμη αρχαιοκαπηλος ειναι πιονι αυτης της εγκληματικης συμμοριας που συνεδριαζει στο Νταβος υπο την προστασια χιλιαδων αστυνομικων και αποφασιζει αν θα ζησετε,πως θα ζησετε και ποτε και πως θα πεθανετε,οσοι δεν το εχετε καταλαβει ζειτε την μεγαλυτερη εξαπατηση των αιωνων.


Και η κλιματικη αλλαγη ειναι μερος αυτης της εξαπατησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: