Παρασκευή, Μαΐου 20, 2022

Ξεφτιλισμενη Δημοσια υγεια


 Να πας στο Νοσοκομειο,να πεις οτι πονας και να σε αφησουν να πεθανεις σε μια καρεκλα γιατι ενω δεν σου εκαναν καμια εξεταση αποφασισαν οτι δεν εχεις τιποτα,ποσο μεγαλυτερη ξεφτιλα χρειαζεται το ΕΣΥ για να διαλυθει τελειως?

Ειναι δυνατον να πηγαινει ο οποιοσδηποτε σε νοσοκομειο για να πει οτι εχει καποιο προβλημα και να μην μπαινουν στον κοπο να του κανουν ενα καρδιογραφημα η οτιδηποτε αλλο,σε αλλο κοντινο νοσοκομειο δεν πεθανε η τριχρονη και σ αλλο ενας 7χρονος πριν λιγες ημερες χωρις να την εξετασει την μικρη κανεις παρα κατι τριτοτεταρτοι φοιτητες?
Τι στο διαολο τους πληρωνει στο κωλοκρατος τους καθηγηταδες?
Για να εχουν την θεση χωρις να ειναι σε καθημερινη βαση στα καθηκοντα τους?
Για να εξεταζουν μονο τους πολιτικους?
Απο ποτε ενας πολιτης αφηνεται στην τυχη του "μεσα"σε ενα νοσοκομειο?
Γιατι του εκαναν covid test μετα τον θανατο του?
Ηθελαν να τον βαλουν και αυτον με τους 30000 νεκρους απο κορωνοιο για να αποφυγουν περαιτερω ευθυνες?
Που στο διαολο παει η δημοσια υγεια?

Τι κανει ο αρχιφασιστας στο υπουργειο Υγειας,το ξερει οτι οι μισες ειδικοτητες λειπουν απο τα κεντρα υγειας της Αθηνας?
Το ξερει οτι για ενα ραντεβου με γιατρο πρεπει να περιμενει καποιος 2 μηνες και βαλε?
Το ξερει οτι δεν υπαρχει καν ηπατολογος σε κανενα Κεντρο Υγειας στην Αθηνα?

Αυτη ειναι η αναβαθμιση του Εσυ που υποσχονται τοσα χρονια οι μεν και οι δεν?
Για τους ιδιους παντα υπαρχει κρεβατι,γιατρος και νοσηλεια,αλοιμονο στον καθε πολιτη που θα χρειαστει να δει Ιατρο,να κανει εξετασεις η να νοσηλευτει,και οχι τωρα που με τον κορωνοιο εχουν βρει και την δικαιολογια και αδιαφορουν πληρως,και πριν το ιδιο εκαναν,παιρνουν τις θεσεις και μετα τα φορτωνουν στον κοκκορα,....

Οσο θυμαμαι την αστεια αυτη"επιστημονα"στην Πολυκλινικη Αθηνων στο ενδοκρινολογικο που μας ειχε να περιμενουμε 2 ωρες μεχρι να ερθει και μετα μας φεροταν σαν να ειμαστε υποτελεις της και δεν ενημερωνε καν ουτε τι βλαπτει τον ασθενει με νοσο Χασιμοτο,θα τα μαθει ο ασθενης απο μονος του,θα παρει και πτυχιο Ιατρικης να μην χρειαζεται να κουραζει την ειδικο του κωλου που δεν τον ενημερωνει τι βλαπτει και τι βοηθαει στην ασθενεια του.....,τι την θελουμε τοτε αυτην την ξανθοβαμενη γραια για να ξαπλωνει στην καρεκλα της και να δινει εντολες?

η 

Να χρειαζεται να επισκεφτεις τον"οικογενειακο Ιατρο"και αυτος να μην εχει την δυνατοτητα να σου γραψει τις εξετασεις που χρειαζεσαι γιατι δεν του το επιτρεπει το συστημα,τοτε για ποιο λογο ειναι εκει?
Και γιατι να μην μπορει αφου για να βρεις την ειδικοτητα που χρειαζεσαι πρεπει η να πληρωσεις ιδιωτη η να περιμενεις ενα πενταμηνο για ραντεβου,ποια προληψη και ποιες μαλακιες μας λενε καθε τοσο που αλλαζουν προς το χειροτερο τις συνθηκες που επικρατουν.

Αυτη ειναι η δημοσια υγεια στην χωρα,και δεν προκειται να αλλαξει οσο κανεις απο αυτους δεν χανει την θεση του η δεν παει φυλακη για εγκληματικη αμελεια,διοτι εγκληματικο ειναι να εισαι υγειονομικος σε καθε βαθμιδα στο Εσυ και να το εχεις δει σαν ευκαιρια να μην κανεις τιποτα η να κανεις οσο λιγοτερα σου επιτρεπει η θεση σου και να παραμενεις εκει και ατιμωρητος....

Οι πολιτικοι που με τις αποφασεις τους εχουν φερει την δημοσια υγεια εκει που βρισκεται σημερα θα επρεπε ηδη να ειναι εγκλειστοι σε κελια χωρις περιθαλψη και φαρμακα,να καταλαβουν τι περναει καθημερινα ο καθε πολιτης.
Εδιωξαν τους ανεμβολιαστους υγειονομικους αλλα κρατουν στις θεσεις τους οσους εχουν βολευτει και δεν κανουν την δουλεια τους,αρκει να ειναι υπακοοι και υποτελεις και να μην μιλανε σε οσα βλεπουν να γινονται.

Κωλοχωρα,μπουρδελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: