Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023

Εγκληματούν ακόμα


Η ΚΟΡΟΝΟΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

 Δείτε αυτό το βίντεο,ακούστε τι λέει ενας Ιατρός που δεν εμβολιάστηκε για όσα έχουν συμβεί και ακόμα συμβαίνουν,ακόμα και σήμερα δεν του επιτρέπουν να εισέρχεται στην Ελλάδα σε μονάδες θεραπείας νεφροπαθών επειδή είναι ανεμβολίαστος και μπορεί να μεταφέρει Κορωνοιό σε ασθενείς,ενω ενας εμβολιασμένος δεν μπορεί.......γελάμε εδω.

Κι έτσι εργάζεται σε μονάδες στην Κυπρο που κολλάνε-μεταδίδουν και οι μεν και οι δεν και δεν υπάρχουν οι φασιστικές διακρίσεις της συμμορίας του Κούλη.


Ο Αρχιφασίστας Πλεύρης αφού έκανε τα πάντα για να τρομοκρατήσει τον πληθυσμό ώστε να εμβολιαστεί και αφησε χωρίς μισθό σε αναστολή τους υγειονομικούς συνεχίζει το εγκληματικό του εργο με την συμπαράσταση του αστείου Πρωθυπουργού  που πίστευε οτι η νοσηλεία ασθενών με Κόβιντ εντός η εκτός ΜΕΘ είχε το ίδιο αποτέλεσμα.


Και να μην ξεχνάμε ακόμα και αν δεν μας αφορά οτι τα πρόστιμα στους άνω των 60 ετων ανεμβολίαστους παραμένουν σε ισχύ ακόμα και δεν εχουν καταργηθεί.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα την εποχή που ολοι πλέον γνωρίζουμε οτι εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι μπορούν να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιο.

Επίσης επί μήνες συνεχίζεται η υποχρέωση ράπιντ τέστ στους ανεμβολίαστους ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο στούς εμβολιασμένους.

Αμφιβάλλει κανείς οτι αυτά ειναι φασιστικά-εκδικητικά μετρα εναντίον των μή υπάκουων απο μια συμμορία με αρχηγό την δουλάρα του Κλαους Σβαμπ και λάτρη της μεγάλης επανεκκινησης;

35000+  άνθρωποι έχασαν την ζωή τους,χιλιάδες υποφέρουν απο τις παρενέργειες του δηλητήριου που προμόταραν ο Κούλης και η συμμορία ειδικών του,κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Η συμμορία εχει επιβάλλει απόλυτο σκοτάδι στα στοιχεία αυτά.

Δεν είναι 57 η πόσοι νεκροί άγνωστοι στα Τέμπη.

Είναι 35000+++ και ακόμα 57 η δεν ξέρω πόσοι νεκροί αγνωστοι από τα Τέμπη.


Ξεχνάτε και θα το επαναλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: