Τετάρτη, Φεβρουαρίου 14, 2024

Το τέλος της Ανθρωπότητας

 


Κανείς δεν φαίνεται να προβληματίζεται με όσα γίνονται πίσω απο την κουρτίνα,για το καλό μας φυσικά,κι όμως συνεχίζουν να προγραμματίζουν το μέλλον μας χωρίς να μας ρωτήσουν αν συμφωνούμε,είμαστε τόσο αναλώσιμοι για ολους αυτούς που συγκεντρώνονται για να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή η την κάθε σχεδιασμένη πανδημία που δεν χρειάζεται πλέον να μας ρωτήσουν.


Και δεν αντιδράμε.

Οταν ανακοινώθηκε η ηλεκτρονική ταυτότητα το είπαμε,είναι η αρχή του τέλους,μας κορόιδευαν,μας έλεγαν και πάλι ψέκες,εξηγήσαμε τον στόχο αυτής της ταυτότητα που μόνο ταυτότητα δεν θα είναι,συνέχισαν να μας λοιδωρούν,η κοινωνία προχωράει μας έλεγαν,ολα θα είναι ψηφιακά,πρέπει να πάμε μπροστά.

Μπροστά θέλουμε όλοι να πάμε,αλλά δεν θα συμβεί.

Ολοταχώς για τον Μεσαίωνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ


Έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, επιβεβαιώνει πως ο κάτοχος του ψηφιακού ευρώ, δεν θα μπορεί να το διαθέτει ελεύθερα. Θα είναι προγραμματισμένο να ξοδεύεται μόνο για ό,τι επιτρέπουν! Το έγγραφο σχετικά με τη "συνολική λειτουργικότητα" του ψηφιακού ευρώ αναφέρει: "Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει την ευθύνη για την εφαρμογή του με :

Ενεργοποίηση πληρωμών όταν πληρούνται προκαθορισμένες προϋποθέσεις (δυνατότητα προγραμματισμού).

Απαγόρευση πληρωμών εάν ένα χρηματικό ποσό που έχει δοθεί μόνο για ορισμένους σκοπούς χρησιμοποιείται εκτός της εγκεκριμένης περιοχής του.

Ανάκληση (απόσυρση) CBDC (ψηφιακού πορτοφολιού και νομίσματος) από εξουσιοδοτημένο φορέα.

Εισαγωγή διαφορετικών τύπων ψηφιακών πορτοφολιών με "διαφορετική λειτουργικότητα":

Ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται, τα ψηφιακά πορτοφόλια μπορεί να επιτρέπουν μόνο τα ακόλουθα:

Πληρωμές μόνο με ορισμένους περιορισμούς (π.χ. αριθμός πληρωμών ανά ημέρα, συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ανά συναλλαγή ή ανά ημέρα) ή χωρίς περιορισμούς (εκτός από γενικούς περιορισμούς, εάν η κεντρική τράπεζα κρίνει σκόπιμο να τους επιβάλει).

Η προσέγγιση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε (τουλάχιστον) δύο τύπους ψηφιακών πορτοφολιών: Πλήρως ανώνυμα πορτοφόλια που δεν απαιτούν προσωπικές πληροφορίες και υπόκεινται σε περιορισμούς και εξατομικευμένα πορτοφόλια που είναι πλήρως ανιχνεύσιμα αλλά δεν υπόκεινται σε περιορισμούς".

Η εισαγωγή καρτών πληρωμών με περιορισμούς για τους αιτούντες άσυλο, καθιστά σαφές ότι όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί από καιρό. Είναι πολύ πιθανό, να ήταν το πρώτο πιλοτικό πείραμα εφαρμογής του ψηφιακού πορτοφολιού κι ως φαίνεται έχει ήδη ολοκληρωθεί, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί τον πραγματικό σκοπό του!


bsi.bund.de/SharedDocs/Dow tkp.at/2024/02/12/deu

Τα στοιχεία τα ανέβασε η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά στον λογαριασμό της στο Χ.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.

Θα μας λένε που,πόσο και σε τι θα ξοδεύουμε το ψηφιακό νόμισμα,που θα ισχύει και που οχι,τι θα μας επιτρέπουν να αγοράζουμε και τι οχι,φυσικό είναι αφου δεν θα ανήκει σε εμας να μας το περιορίζουν για οποιονδήποτε λόγο,αν αντιδράμε π.χ,η δεν εμβολιαζόμαστε,η γράφουμε κάτι στο διαδίκτιο που δεν συμφωνούν με αυτό.

Θα επιβάλλουν τα πρόστιμα και θα τα παίρνουν αυτόματα μιάς και δεν θα χρειάζονται την έγκριση μας αν ξεπερνάμε το όριο του διοξειδίου του άνθρακα που μας αναλογεί.


Θα επιβάλλουν τις διατροφικές μας συνήθειες απαγορεύοντας τα είδη που δεν μπορούμε να αγοράζουμε όπως κρέας,γαλακτοκομικά,βενζίνη.

Η λίστα είναι ατελείωτη αλλά εσείς τρέχετε να βγάλετε Ηλεκτρονική ταυτότητα για να είστε in.

Και δεν βλέπετε την παγίδα που σας έχουν στήσει ύπουλα και υποχθόνια.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: