Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2008

Ακομη ενας μηνας

Μενει μονο ο Δεκεμβριος για να τελειωσει και το 2008,ακομη κρυο δεν εχουμε δει και απο οτι φενεται δεν το σκοπευει.
Σημερα καθως ερχομουν απο το Κορωπι στο Κεντρο για να παω στην δουλεια ειδα οτι ο δημος επιτελους αποφασισε να αρχισει να στολιζει το δεντρο στην Πλατεια Συνταγματος,μεχρι να το στολισει φυσικα θα εχει φτασει Πασχα αλλα κατι ειναι και αυτο θα κανουμε Πασχα με Χριστουγεννιατικο δεντρο ε οκ Ελλαδα ειναι εδω οχι οτι κι'οτι.
Μενοντας αρκετα Σαββατοκυριακα εκει στο χωριο μου θυμιζει λιγο τα παιδικα μου χρονια στην Αιγινα που μυριζαν οι ξυλοσομπες και το καμμενο ξυλο ευοδιαζε και εκανε πραγματικα να νοιωθουμε τον χειμωνα.
Μ αρεσει η ησυχια εκει,η απλα του τοπιου που φυσικα δεν θα κρατησει χρονια μια και η περιοχη κτιζεται απο ακρη σε ακρη,μ αρεσει που βλεπω τα αστερια και τον ουρανο και τον Υμητο σε αποσταση να ειναι καταπρασινος.
Μ αρεσει που το μωρουλι μου αποφασισε να αγορασει το σπιτι εκει αλλοιως αν αγοραζε εδω στο κεντρο θα ειμαστε κλεισμενοι μεσα στο μπετον.
Την Κυριακη η καθιερωμενη βολτα στο Πορτο-Ραφτη για καφε ηταν απολαυστικη γιατι αλλο να πινεις καφε ατενιζοντας την θαλασσα και αλλο τον δρομο στο κεντρο της Αθηνας με τα αυτοκινητα να περνουν με ανοιχτα παραθυρα απο οπου συνηθως ακουγετε οτι χειροτερο υπαρχει στην μουσικη βιομηχανια αυτης της χωρας.
Φετος τα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια θα την περασω εκει στην ησυχια,θα κατεβουμε κεντρο για βολτα αλλα την περισσοτερη ωρα θα ειμαστε εκει.
Ακομη ενας μηνας και μετα το 2009,ενας δυσκολος οπως λενε χρονος ας περιμενουμε να δουμε τι θα φερει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: