Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2011

Ο Λοβερδος θελει την ηγεσια μιας χωρας διχως συστημα υγειας

Εχοντας καθημερινη επαφη με το νοσοκομειο που νοσηλευοταν η μητερα μου σχεδον δυο χρονια,εχοντας επισκεφτει τα νοσοκομεια που την μετεφεραν τις μερες που ηταν σε κρισιμη κατασταση,εχοντας την δικη μου εμπειρια απο τον τροπο που λειτουργει το ΙΚΑ σκεπτομαι....

Πως καποιος που στο ονομα της ανασυγκροτησης του συστηματος υγειας το εχει καταστρεψει τελειως και εχει σκοπο να συνεχισει...θελει την ιδια στιγμη...να παρει την ηγεσια του παραστρατημενου κομματος που καταστρεψε την χωρα εδω και δυο χρονια.

Το χαος που επικρατει ειναι απιστευτο,και φταινε και οι δυο πλευρες,υπαρχουν γιατροι και νοσηλευτες η νοσηλευτριες με ενδιαφερον για το επαγγελμα τους,λειτουργημα θα το ελεγα εγω,αλλα πολλοι εχουν βολευτει με το γεγονος οτι ειναι σε μια θεση που τους δινει το δικαιωμα να κανουν οτι θελουν.

Οι ελλειψεις ειναι τραγικες,φαρμακα,υλικα,προσωπικο,οι κηπουροι ειναι περισσοτεροι λες και ειναι Γεωπονικο πανεπιστημιο το καθε νοσοκομειο,τα γραφεια απασχολουν δεκαδες ατομα ενω την ιδια στιγμη δεν υπαρχουν νοσηλευτριες και παραιατρικο προσωπικο.
Ο Λοβερδος ειναι καλος για να κοβει πορους,αλλα υγεια χωρις πορους δεν γινεται,τωρα μας λεει οτι τον επομενο χρονο πρεπει να περιμενουμε καθηζηση της δημοσιας υγειας.

Για τι μας προετοιμαζει?Κλαψας ηταν παντοτε και παραιτουμενος συνεχως αλλα οταν λεει κατι σημαινει οτι κατι χειροτερο πρεπει να περιμενουμε.
Μετα την καταστροφη των εργασιακων δικαιωματων που το καταφερε με πολυ πεισμα,μετα την καταστροφη του συστηματος υγειας.....

Θεωρει οτι ειναι ο καταλληλοτερος για να καταστρεψει οτι αφησε ο ανοητος ηγετης του?

Μαλλον εχει δικιο...ειναι ο καταλληλοτερος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: