Κυριακή, Ιουλίου 12, 2020

Ιδια απατη,αλλη τακτικη

Χαμος γινεται με τα χρηματα που διακινηθηκαν για να αποκτησει ο Καλογριτσας τηλεοπτικη αδεια......που τελικα δεν αποκτησε και αυτα δοθηκαν στον Μπαγκς Μπανυ για να εκδωσει την φυλλαδα του,εχουμε να μαθουμε περισσοτερα στο μελλον για αυτη την απατη.

Φυσικο ηταν να θελει ο απατεωνας Αλεξης να κυριαρχησει στην ενημερωση,ηξερε οτι αυτη ειναι η σημαντικοτερη κατακτηση του μετα την εξουσια που ειχε παρει με απατες και ψεματα.
Φυσικα χρησιμοποιησε λαθος τροπο για να το κανει.

Δεν ηταν Κουλης βλεπετε.

Διοτι τι εκανε ο Κουλης?
Βρηκε σαν δικαιολογια τον κορονοιο και πως επρεπε να ενημερωθει ο λαος πως να προστατευθει και.....

Αντι για 3

Εδωσε 20 εκατομμυρια στα μιντια.

Και τα ελεγχει οπως δεν μπορεσε να τα ελεγξει ποτέ ο Αλεξης.

Οτι θελει η κυβερνησαρα κι ο Μωυσης αυτο γραφουν,εχουν εξαφανιστει οι ανεργοι,οι πεινασμενοι,οσοι δεν εχουν να φανε,τα παιδια που πεινανε,μονο επενδυσεις γινονται στην χωρα,τιποτα αλλο.

Φυσικα τον χειμωνα που ερχεται και θα πειναει η μιση Ελλαδα και η αλλη μιση θα εχει να τρωει ψίχουλα θα ηθελα να δω τι θα γραφουν οι φυλλαδες και τι θα λενε τα καναλια για ολο αυτο.

Δυστυχως και στα δυο κλεφτοκομματα η φιλοσοφια ειναι...εχουμε μαζι μας τα μιντια τοτε εχουμε και την εξουσια,δεν καταλαβαινουν οτι ο λαος οταν αρχισει και πειναει θα φαει αυτους τους δυο πρωτους,και τον Μωυση και τον κοντοχοντρο απατεωνα.

Διοτι κατι που δεν ειπωθηκε ποτέ ειναι....
Οτι ηταν υποχρεωμενα ολα τα καναλια και οι εφημεριδες να ενημερωνουν τον λαο για τον κορονοιο...
ΔΩΡΕΑΝ

Και με 20 εκατομμυρια θα μπορουσαν να δωσουν στους εν αναστολη εργαζομενους για να επιβιωσουν,και οχι 400 ευρω τον μηνα.

Αλλα ειπαμε,λεφτοδεντρα δεν υπαρχουν για τον λαο,μονο για τους κολλητους και φιλους των συμμοριων που κυβερνανε.

Υπομονη,καποτε θα ξυπνησετε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: