Τρίτη, Ιουλίου 28, 2020

Ατομικη ευθυνη


Καθε μερα τα δημοσιευματα για τα αυξημενα κρουσματα του Κορονοιου δινουν και παιρνουν,αφου αφησαν τα παντα ελευθερα και οι Ελληναραδες επιχειρηματιες στις καφετεριες και ταβερνες εχουν τους εργαζομενους να εργαζονται με τις μασκες να κρεμονται στα αυτια η κατω απο την μυτη τωρα μας λενε παλι για ατομικη ευθυνη.
Αυτοι που καταργησαν στις αρχες Ιουλιου τις μασκες στα καταστηματα ωστε να εχουν πωλησεις τα Μωλ και τα εμπορικα κεντρα τωρα λενε οτι ισως πρεπει να τις ξανα-φορεσουμε.
Επισης μας εχουν σπασει τ αρχιδια με τα δυο μετρα αποσταση.


Σωστο σαν μετρο

Πως θα καθησει καποιος 2 μετρα αποσταση απο τον αλλον μεσα στο μετρό η στα λεωφωρεια και τρολλευ που ερχονται με συχνοτητα 15=30 και βαλε λεπτων το ενα απο το αλλο?
Ατομικη ευθυνη ειναι αυτο η ειναι ευθυνη του κρατους να παρεχει σωστη συγκοινωνια ωστε να αισθανεται ανετα ο πολιτης που δεν εχει την δυνατοτητα να παρει το ελικοπτερο του να παει να δει μια θεατρικη παρασταση σαν τον Κουλη βρε αδερφε....

Οσοι δεν τηρουν τις προυποθεσεις γιατι αφηνονται να λειτουργουν,εμεις θα τους κλεισουμε?
Τα Μπιτς μπαρ,τα κεντρα διασκεδασης,οι συναυλιες,το θεατρο στο Αλσος του Πεδιου του Αρεως που ειναι ολοι ο ενας πανω στον αλλον χωρις αποστασεις γιατι λειτουργουν?
Δεν κολλαει εκει ο ιος?

Ενα κρατος σε ακρατεια,μοιρασε 20 εκατομμυρια ευρω στα μιντια να μας λενε ποσο εκθαμβωτικη ειναι η Μαρεβα,,,,χεστηκαμε ποσο εκθαμβωτικη ειναι η Μαρεβα,σαν μουνι καλλιγραφια ειναι στην κυριολεξια,την Μαρεβα ψηφισε ο λαος να κυβερνησει?

Οχι
Την χαζη ψηλη και αρουκατη ψηφισε,κακως αλλα ετσι ηθελε και αυτο συμβαινει.
Κι αυτος νομιζει τωρα οτι ειναι ο Αλεξανδρος ο Μεγας ενω ειναι απλα ο Βουκεφαλας.

Μην ριχνετε λοιπον τις ευθυνες στον κοσμο,δεν αφησαμε εμεις ολο των μολυσμενο με κορονοιο Βαλκανικο συρφετο να μπαινει στην χωρα χωρις τεστ και μετα να τον κυνηγαμε να τον μαζεψουμε σε ξενοδοχεια αναφορας,εσεις το κανατε.

Δεν εχουμε αφησει εμεις τα παντα στην τυχη τους και κανουμε οτι ταχα κυβερναμε οταν δεν λειτουργει τιποτα σωστα...απλα επειδη λειπει το προσωπικο λογω αδειων στα μεσα μαζικης μεταφορας.

Κοψτε το αυτο με την ατομικη ευθυνη.
Αναλαβετε πρωτα τις δικες σας
Και αντε και γαμηθειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: