Τρίτη, Αυγούστου 18, 2020

Το Ορκ του Μωυση

 

Βγηκε το Ορκ του Κουλη να μας πει απο τηλεορασεως οτι τα κρουσματα Κορωνοιου ειναι εγχωρια και οχι εισαγομενα και οτι μονο το 17% εχουν προελθει απο τους Τουριστες που επισκεφθηκαν την χωρα ενω το 83% ειναι απο τις δικες μας μετακινησεις και συνωστισμους στα νησια,κλαμπ,κλπ.

Η περιπτωση το 17% να εδωσε την αρχη στο νημα του 83% δεν εχει περασει απο το παμφτωχο μυαλο του?

Μας δουλευει το Ορκ

Τελος Ιουνιου αρχισε το 2ο κυμα κρουσματων στα βορεια συνορα μας,ακριβως τοτε αποφασισε ο Κουλης να ανοιξουν τα συνορα να μπουν εργατες γης και τουριστες απο τις χωρες των βαλκανιων χωρις να υπολογισει την αυξηση των κρουσματων στις χωρες αυτες.


Απο τοτε αρχισε να αυξανεται η μεταδοση στο εσωτερικο της χωρας και συνεχιστηκε με το ανοιγμα των αεροπορικων συνδεσεων και την ελλειψη διενεργειας τεστ για κορονοιο στο συνολο των επισκεπτων.

Μας κοροιδευει το ορκ,δεν θελουν να καταλαβει ο λαος οτι ενω υπακουσε ολα τα μετρα μεσα στην καραντινα και μειωθηκε η διασπορα του ιου στην χωρα ηρθε ο Μωυσης και με μια αποφαση καταστρεψε οτι ειχε πετυχει η χωρας εως εκεινη την ημερα.

Ο Μωυσης ειναι αλανθαστος,δεν γινεται να του αποδωθουν ευθυνες,οι υποδουλοι υπηκοοι του στο Μαξιμου δεν θα το αντεξουν,ουτε ο ιδιος.

Ο χειμωνας θα ειναι πολυ δυσκολος,απο την μια ο Κορωνοιος απο την αλλη οι Τουρκοι,τι να πεις και για αυτο,προσπαθουν να μας πεισουν οτι το ερευνητικο σκαφος κανει βολτες με απλωμενα καλωδια χωρις να κανει ερευνες,οπως προσπαθησαν να μας πεισουν οτι την προηγουμενη φορα το ειχε σπρωξει στα χωρικα μας υδατα ο ανεμος...ο διαολος θα τους παρει ολους.


Αλητες εθελοδουλοι των παντων,καταστρεφουν την χωρα συνειδητα και με σχεδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: