Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2020

Εγχωριο κρουσμα

 

Δεκαεπταχρονος Γαλλος μεταφερθηκε απο την Καλυμνο στο Ηρακλειο σαν κρουσμα κορωνοιου,αυτος μπηκε αεροπορικως,δεν ελεγχθηκε και να το αποτελεσμα,ενας απο τους χιλιαδες που εχοντας τον ιο τον διεσπειραν στα νησια,δεν ειναι εγχωριο κρουσμα Κυριε....
 
Ετσι παραμυθιαζουν οι ανικανοι τον λαο,εσεις φταιτε που γεμισαμε κρουσματα του λενε,ενα"Μαζι τα φαγαμε" δηλαδη ωστε να βγαλουν τις ευθυνες απο πανω τους,μια απλοικη εξηγηση ειναι αυτη:

Ανοιξαν οι πυλες της χωρας στον τουρισμο,μια χαρα εκαναν,πως θα ζησει ο κοσμος,με επιδοματα,ποιος ειπε να μην ανοιξουν?
Αρχισαν να μπαινουν δεκαδες κρουσματα απο τις Βαλκανικες χωρες,διασκορπιζονταν στις παραλιες της Μακεδονιας και στα νησια,αρχισαν να εχουν κρουσματα κι εκει.
Τα τεστ που εκαναν ηταν ελαχιστα κι ετσι σκεφτηκαν να απαιτησουν να εχουν μαζι τους οι τουριστες τεστ που να δειχνει οτι ειναι αρνητικοι στον ιο.
Ποσα ελεγχθηκαν αν ειναι αυθεντικα?
Ποιος τα ελεγξε?

Επομενο βημα το ανοιγμα των αεροδρομιων,εδω εγινε το μεγα πανηγυρι.
Σε συνολο σχεδον ενος εκατομμυριου τουριστων ελεγχθηκαν οι 40 χιλιαδες,οι υπολοιποι ξαμολυθηκαν οπου ηθελαν να πανε και εκει αφησαν το αποτυπωμα τους.

Οχι δεν φταιει ο κοσμος που εκανε παρτυ η μαζευοταν σε κλαμπ και μπαρ στις παραλιες,ο ιος δεν μεταφερεται απο την μια χωρα στην αλλη με τον αερα,φταιει οτι αφησαν ανθρωπους ασυμπτωματικους η με ελαφρα συμπτωματα χωρις να τους ελεγξουν στην εισοδο τους στην χωρα,οποτε η μεταδοση του ιου ηταν απλα υποθεση ημερων,και αυτο το βλεπουμε τωρα.

Βλεπουμε ομως και την ελλειψη ευθυνης απο τους κυβερνωντες,δεν φταινε αυτοι,αυτοι εχουν παντα δικιο,ασχετα αν το ξερουν,δεν επιτρεπεται να το πουν,εχει ποινικες ευθυνες η υποθεση,πεθαινουν ανθρωποι.

Κυριε Χαρδαλια,την επομενη φορα που θα μας κουνησετε το χερι σας κατηγορωντας μας οτι εμεις φταιμε.
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ,ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΤΕ ΤΟ.

Θα δειτε οτι το σκατο δεν λεει ψεματα
Εσεις λετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: