Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2020

Μαθε παιδι μου γραμματα

 

Αν και δεν εχω παιδια και δεν θα επρεπε να με απασχολει αυτο το θεμα ειναι ακρως επικινδυνο αυτο που σχεδιαζει η υπουργος παιδειας για ανοιγμα των σχολειων κανονικα,με ολους τους μαθητες στις ταξεις απλα με την χρηση μασκας απο μαθητες και δασκαλους.

Αναρρωτιεμαι ποσο αχρηστους εχει ψηφισει ο λαος στις εκλογες για να παιρνουν τοσο ευκολα τοσο σοβαρες αποφασεις,η ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας η δεν ξερουν τι τους γινεται,ειναι απλο.


Την ωρα που αυξανονται τα κρουσματα,που αποτυχαν τελειως και εγκληματικα στο ανοιγμα της χωρας στους τουριστες χωρις τεστ...ερχονται τωρα να μας πεισουν οτι σε μια ταξη 30 μαθητων ο ενας διπλα στον αλλον θα αποφυγουν την διασπορα του ιου μονο με μασκες.

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

Η Κεραμεως που ηταν σε διακοπες τις τελευταιες 20 ημερες βγαινει στα μιντια και υπερσπιζεται τις αποφασεις της βαζοντας μπροστα τους ειδικους,τοσο ηλιθια ειναι,αν υπαρξουν κρουσματα και θανατοι δεν θα την πληρωσουν οι ειδικοι,δεν κυβερνουν αυτοι,η ιδια θα την πληρωσει.


Μασκες καθε μερα,ποσες χρειαζεται ενα παιδι μεσα στην ημερα?Μια οικογενεια με 2-3 παιδια ποσες?

Μονο οι βουλευτες δικαιουνται δωρεαν μασκες σ αυτη την χωρα,αυτοι που παιρνουν 8 χιλιαρικα δηλαδη εχουν αναγκη της δωρεαν μασκας,οχι οι οικογενειες που ζουν με πενταροδεκαρες και επιδοματα,ποιον κοροιδευουν?

Θα βαλουν μαθητες τον εναν διπλα στον αλλον επι ωρες και θεωρουν οτι η μασκα θα προστατευει απο τον κορωνοιο. Οι ανθρωποι αυτοι με επι κεφαλης την ειναι ανιδεοι,ανικανοι και εγκληματιες,με τα πρωτα κρουσματα θα καταρρευσει το μυθιστορημα που μας πουλανε,και οι ιδιοι.
 
Τοση ανικανοτητα μαζεμενη σε μια χωρα,τι καναμε θεε μου και μας τιμωρεις ετσι?


Δεν υπάρχουν σχόλια: