Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2020

Παρτε πτωχοι πενταροδεκαρες


 Κλεινει παλι την εστιαση ο αποτυχημενος Μωυσης,κλεινει θεατρα,κινηματογραφους καφετεριες,εκει ο ιος εχει μεγαλη προτιμηση,και αφηνει εκτος εργασιας για εναν μηνα αρχικα χιλιαδες εργαζομενους αδιαφορωντας πως θα επιβιωσουν αυτοι και οι οικογενειες τους?


Θα μου πειτε.....μα δινει 543 ευρω,ζει μια οικογενεια για εναν μηνα με αυτο το ποσο?

Ζει ο ιδιος και η κομψη Μαρεβα και τα παιδια τους με αυτο το ποσο?

Εκτος πραγματικοτητας και αδιαφορωντας για το μελλον αυτης της χωρας αποφασιζει απο τον θρονο του να καταστρεψει περισσοτερο οτι εχει μεινει.

Ακουσατε κανενα μετρο για τις μεταφορες με τα λεωφωρειο η το μετρό?

Μαλλον αποφευγει ο κορωνοιος να εισερχεται στα ΜΜΜ λογω συνωστισμου.

Και στην προηγουμενη καραντινα και σε αυτην φαινεται η αναλγησια του κρατους που εχει κατακλεψει τον λαο του και την περιουσια της χωρας,φαινεται στην βοηθεια που δινει για να επιβιωσει ο κοσμος που δεν θα εχει κανενα εισοδημα.

Ακουω για τις συνθηκες που υπαρχουν π.χ στην Αυστραλια που εχω ζησει τοσα χρονια,3000 δολλαρια η 1800 ευρω σε καθε εργαζομενο που εμεινε χωρις εισοδημα λογω της καραντινας εκει.


Σε αντιθεση με τα 543 που σαν ελεημοσυνη δινει ο Κουλης εδω,μα θα μου πειτε δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα της Αυστραλιας?

Την εχουμε οταν ειναι να δωσουμε και να παρουμε μιζες,τηλεφωνικα κεντρα της Ζιμενς,20 εκατομμυρια σε μιντια και αλλα 2 προσφατα,δεν εχουμε οταν ειναι για τον λαο,και ξεχνανε ποιοι τους πληρωνουν ολους αυτους,τον καθε Κουλη και τον καθε Αλεξη.

Παρτε τις πενταροδεκαρες λοιπον και μην μιλατε,εξ αλλου και να μιλησετε ποιος θα σας ακουσει?

Τις φωνες σας τις καλυπτουν οι δημοσιοκαφροι που ζητανε ακομα περισσοτερα μετρα.

Υ.Γ. Και φυσικα ξερετε οτι οσοι μεινουν χωρις δουλεια απο τωρα εως αρχες Δεκεβριου θα πληρωθουν τις πενταροδεκαρες των 543 ευρω μεσα Δεκεμβριου το νωριτερο,δλδ θα μεινουν χωρις εισοδημα για 45 μερες το ελαχιστο,εως τοτε θα τρωνε την κομψη Μαρεβα.

 

 Η αποφαση του Μωυση τελικα ειναι να δοθουν 800 ευρω αντι 543,φυσικα 800 δεν θα παρει κανεις αλλα ακουγεται καλυτερο σαν νουμερο απο τα 600 και κατι που θα παρουν ολοι οσοι μπουν σε αναστολη απο αυριο,αλλη μια εξαπατηση του Κουλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: