Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2020

Ανικανοι κλοουν

 


Επι μηνες εξυναν τα αρχιδια τους και αυτοθαυμαζονταν για το ποσο καλα καταφεραν να κατατροπωσουν τον Κορωνοιο και οτι ειναι απογονοι του Μωυση η και ο ιδιος αυτοπροσωπος,ακομα πριν λιγες μερες εμπαιναν στην χωρα-μπανανια οι Αλβανοι με πλαστα αρνητικα τεστ κι αυτοι αυτοθαυμαζονταν,γεμισε καθε γωνια η θωρακισμενη χωρα με κρουσματα και ξαφνικα καταλαβαν οτι καπου εκαναν λαθος....ΠΑΝΤΟΥ,και που να ριξουν το φταιξιμο τωρα?ΣΤΟΝ ΛΑΟ,που αλλου?

Κι αντι να εχουν προσλαβει νοσηλευτικο προσωπικο και γιατρους πριν 10 μηνες και να φτιαξουν περισσοτερες μεθ σε νοσοκομεια που εχουν κλεισει οι ιδιοι πριν χρονια με τον Αδωνι καθοντουσαν και περιμεναν να συμβει αυτο που συμβαινει τωρα.

Τωρα επιτασσουν ιδιωτικες κλινικες βλεποντας οτι οι μεθ δεν τους φτανουν,ποιοι θα λειτουργησουν τις μεθ των κλινικων δεν ξερω,ξερω οτι καποιος για να μπορεσει να το κανει χρειαζεται ειδικη εκπαιδευση.

Θα πεθαινει ο κοσμος στα σπιτια του σε λιγο,ηδη βρεθηκε νεκρη καλογρια σε μονη με κρουσματα στην οποια ειχαν πει να μεινει εκει για καραντινα.

Την ιδια ωρα χειροκροτανε τις νοσηλευτριες που πανε εθελοντικα στην Θεσσαλονικη για να βοηθησουν,την ιδια ωρα ζητουν απο τους συνταξιουχους ιατρους να επανελθουν στην υπηρεσια τους και τους ιδιωτες να βοηθησουν επι πληρωμη την κατασταση.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Γιατι δεν ηθελαν να κανουν προσληψεις στο ΕΣΥ τοσους μηνες,ολα αυτα γιατι η φιλοσοφια του Κουλη ηταν χρονια τωρα η ιδιωτικοποιηση της δημοσιας υγειας και δεν μπορει να χωνεψει οτι ο Κορωνοιος του χαλαει τα σχεδια.

Αυτα τα Χριστουγεννα δεν θα ειναι καλα για κανεναν.

Ουτε για τις επιχειρησεις λιανικης και εστιασης,ουτε για τους εργαζομενους που θα ζουν με τις πενταροδεκαρες του Κουλη,ουτε για τους ασθενεις,ουτε για τους συγγενεις τους.

Το θεμα ειναι.

Θα μπορεσουμε οταν ξεπεραστει ολο αυτο να κανουμε την ζωη δυσκολη σε αυτον τον ανικανο Μωυση ωστε να μαζεψει τα μπογαλακια του και να παει στον διαολο και ακομα παρα περα?

Θα μπορεσουμε?



Δεν υπάρχουν σχόλια: