Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2020

Οι μαριονετες του Κουλη


 Ειπε προχθες ο Μωυσης εξαγγελοντας το lockdown να μην κτυπαμε τους επιστημονες αλλα τον ιδιο,ας κατσει σε κοινη θεα χωρις ματ και φρουρα να δει τι ξυλο εχει να φαει ο ανικανος,και πως να μην κτυπησεις τους επιστημονες οταν εχουν καταντησει μαριονετες των πολιτικων επιδιωξεων του ?

Ποιος λοιμοξιολογος δεν θα ηταν αξιος σεβασμου αν οταν ο Μωυσης ανοιγε τον τουρισμο χωρις αρνητικα τεστ που τωρα τα απαιτει δεν εβγαινε στα καναλια να εκφρασει τις αντιρρησεις του στο εγκληματικο αυτο σχεδιο?

Ποιος επιστημονας δεν θα ηταν αξιος σεβασμου αν δηλωνε οτι τα ΜΜΜ ειναι ακαταλληλα και ο ιος μεταδιδεται οταν γεμιζουν σαν σαρδελλοκουτα?Αν ελεγε οτι χρειαζεται αποσυμφορηση και νεα λεωφωρεια η περισσοτερα δρομολογια?Το ειπε κανεις απο τις μαριονετες του?

ΟΧΙ.


Μονο μερικοι που δεν ειναι στην γνωστη επιτροπη που ονομαζεται:Θα λετε οτι λεω¨ ειχαν το θαρρος να βγουν και να πουν μηνες τωρα οτι οσα γινονται δεν οδηγουν σε σταθεροποιηση των κρουσματων και αντιμετωπιση της πανδημιας.


Γιατι να σεβαστω πολυτεχνιτες και ερημοσπιτες που το μονο που κανουν ειναι να ακολουθουν πολιτικες επιλογες αδιαφορωντας για την υγεια του πληθυσμου,γιατι δεν διαφοροποιουνται απο τοσο επικινδυνες επιλογες αλλα το βουλωνουν ακολουθωντας πιστα οσα θελει να επιβαλλει ο Κουλης?


Διαβαστε τις κατα καιρο δηλωσεις της Λινου,εκει θα βρειτε τι λαθη εχουν γινει,θα δειτε ποσο καιρο λεει οτι τα ΜΜΜ δεν λειτουργουν σωστα,οτι τα μετρα παιρνονται αργα και λανθασμενα,δεν το ξερουν οι κυριοι της επιτροπης αυτο?

Αν αλλα ζητουν και αλλα κανει τελικα ο Κουλης τοτε το σωστοτερο ειναι να σηκωθουν και να φυγουν απο το τσιρκο Μεντρανο που τους εχει βαλει τα συμμετεχουν,αλλοιως γελοιοποιουνται καθε μερα και περισσοτερο.

Λενε τωρα οτι οταν φτασουμε στα 500 κρουσματα θα επανελθει η κατασταση,αν θυμαστε ομως ελεγαν οι ιδιοι οτι στα 400 θα αρχισουν να ανησυχουν,ποσο γελοιοι εχουν γινει,νομιζουν οτι απευθυνονται σε βοδια?

Ο κοσμος βαρεθηκε και κουραστηκε απο την προσπαθεια τους να κρατησουν αλωβητο τον ενοικο του Μαξιμου,ας σκεφτουν την υποληψη τους,ο ενοικος δεν θα ειναι εκει για παντα.

Προς το παρον αγαπητε λαε φατε καραντινα με αποζημιωσεις πεινας και πειτε ευχαριστω στον ανικανο που κυβερναει αυτον τον τοπο γιατι δεν εχετε και καλυτερη επιλογη.

Μαγιορκινηδες και Τσιοδρες γινατε αυτο που δεν θα ηθελε να γινει κανεις.

Μαριονετες του ανικανου Μωυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: