Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2023

Εσείς θα φάτε σκουλίκια και έντομα;


 Η προετοιμασία των ελιτιστών για την πλήρη επιβολή των οραμάτων τους συνεχίζεται,εμείς εν τω μεταξύ ασχολούμαστε με τους πολέμους που οι ίδιοι έχουν σχεδιάσει η με το να βρούμε φθηνά τρόφιμα τα οποία έχουν ακριβύνει με τις δικές τους πολιτικές και πολύ λίγο ενδιαφερόμαστε η ακόμα χειρότερα αγνοούμε πλήρως αυτά τα σχέδια.


Στόχος τους η καταστροφή των καλλιεργειών και των κτηνοτροφικών μονάδων ώστε μόνη πηγή τροφής να είναι οι πολυεθνικές που ανήκουν σε αυτούς ώστε να μας πείσουν πως η καταστροφή του κλίματος... που υπάρχει μόνο μέσα στα ψυχοπαθή μυαλά τους μπορεί να αποφευχθεί αν αλλάξουμε συνήθειες και αποκλείσουμε απο την διατροφή μας οτι τρώμε εως τώρα. 

Ο Βραβευμένος δημοσιογράφος Άλεξ Νιούμαν ρίχνει φως σε μια μελέτη του ΟΗΕ απο το 2013 στην οποία λένε οτι το κρέας,το κοτόπουλο και η παραδοσιακή γεωργία δεν ειναι βιώσιμες και οτι χρειάζεται μια μεγάλη διαφημιστική προπαγάνδα για να πειστεί ο πληθυσμός να αλλάξει συνήθειες και να τρώει έντομα αντι αυτων. 



Αυτό θα συμβεί με προπαγάνδα,πολύ πείνα και κατήχηση των παιδιών,ολα αυτά φυσικά δεν ειναι για την κλιματική αλλαγή ούτε για την υπερθέρμανση του πλανήτη όπως λένε,δεν είναι για την διάσωση του πλανήτη,ειναι για την υποδούλωση των πληθυσμών.


Στόχος ειναι να εξαφανίσουν τους μικρομεσαίους παραγωγούς,να συγκεντρώσουν τον έλεγχο των τροφίμων στα χέρια των πολυεθνικών και μαζι με τις κυβερνήσεις που συνεργάζονται υπάκουα μαζί τους να μεταφέρουν τους πληθυσμούς στις μεγάλες  πόλεις,εκεί θα μπορόυν να τους ελέγχουν με τις ψηφιακές ταυτότητες,το ψηφιακό νόμισμα,τις κάμερες,τους LED φωτισμους,το 5g και έτσι να εγκαταστήσουν την μεγάλη επανεκκίνηση και την Νέα τάξη πραγμάτων.

 

Εσείς θα φάτε έντομα και σκουλίκια;

Ηδη βλέπουμε τα αποτελέσματα της ακρίβειας στην χώρα μας,ο κόσμος περιορίζει την τροφή του,το εισόδημα του δεν αρκεί,η ακρίβεια θα συνεχιστεί,ο Κούλης ανέφερε χθές οτι θα γίνει πολύ δύσκολη η μετακίνηση με ΙΧ στην Αθήνα,λογικά παντού,είναι πρωτεργάτης του σχεδίου και εμείς τα πειραματόζωα της ελίτ.

Οι κάμερες θα εγκατασταθούν,για το καλό μας θα πούν,τα πιόνια...δήμαρχοι και περιφερειάρχες είναι στην θέση τους,απομένει να αρχίσει το σχέδιο υποδούλωσης,με ΠΝΠ και πρόστιμα θα επιβάλλουν τις επόμενες απαγορεύσεις,το εκαναν επι πειράματος του Κόβιντ,ξέρουν τον τρόπο.


Μέχρι που θα υποχωρήσετε για "το καλό σας";


Αν πιστεύετε οτι ξεμπερδέψαμε κάνετε λάθος,τώρα και στα επόμενα λίγα χρόνια θα δούμε να ξεδιπλώνεται η ψυχασθένεια τους.

Στόχος δεν είναι το περιβάλλον

Στόχος δεν είναι η ανύπαρκτη "κλιματική αλλαγή"

Στόχος είμαστε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: