Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2023

Κινούμενη Βόμβα


 Θέλω να σας δείξω πόσο ενδιαφέρονται αν θα ζήσετε η αν πεθάνετε,και οχι μόνο τώρα αλλα και στην διάρκεια της πανδημίας,ολοι αυτοί οι "ειδικοί"που κάθε μέρα απο το πρωί εως το βράδυ σας τρομοκρατούσαν να εμβολιαστείτε....και σας υπόσχονταν ανοσία της αγγέλης.


Βγήκε η κούκλα του Τσάκι γνωστή σε ΄΄ολους σαν Ματίνα Παγώνη και στα κανάλια και στα μίντια και είπε πρόσφατα.


Η Ματίνα Παγώνη ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει παρενέργεια αν κάνει κανείς μαζί το εμβόλιο για τη γρίπη και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Επίσης:

Η κ. Θεοδωρίδου υπογράμμισε πως όλοι οι φορείς τονίζουν πως το εμβόλιο της γρίπης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με το εμβόλιο του κορωνοϊού ή του πνευμονιόκοκκου.

ΜΟΝΟ ΔΥΟ,ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ; 

 

Και τι αναφέρουν πλέον οι μελέτες στο εξωτερικό;

 

Οι ταυτόχρονοι εμβολιασμοί για γρίπη και Covid αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού

H έρευνα έγινε για λογαριασμό του αμερικανικού FDA

Είναι δυνατόν να μην είναι ενημερωμένες και να λένε οτι τους έρθει,και πες δεν το ήξεραν,οταν το έμαθαν δεν έπρεπε να βγούν να συστήσουν να μην γίνεται αυτό;

Αν το έμαθαν.Αμφιβάλλω πολύ. 


Κατ αρχήν μην κάνετε το εμβόλιο του Κορωνοιού,δεν είναι εμβόλιο,της γρίπης το έκανα αλλά απο φέτος δεν θα το ξανακάνω,ο καθένας όπως νομίζει. 


Αυτές που συστήνουν να γίνονται μαζί δεν πρέπει να τις καλέσει ο εισαγγελέας και να πάνε φυλακή για διασπορα ψευδών ειδήσεων που μπορεί να προκαλέσουν ανθρώπινο θάνατο η βαριά βλάβη στην υγεία;


ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: