Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2007

Oμονοια

Οσοι απο εμας περναμε απο την Πλατεια Ομονοιας περιμεναμε εδω και αρκετο καιρο να γινει ενας στολισμος της πλατειας για τις γιορτες αναλογος η καπου κοντα με αυτον της Πλατειας στο Συνταγμα.
Αντι αυτου με εκπληξη ειδαμε την φτωχεια και την κακομοιρια που διακρινει την νεα ηγεσια του Δημου στο χειροτερο σημειο της.
Ενα αστερακι μονο,χα χα χα ,ενα αστερακι κακης αισθητικης φτηνο σαν φτηνο εμπορευμα απο στοκατζιδικο να ειναι το μονο δειγμα των εορτων επι αυτης της πλατειας.
Ακουω δεκαδες κακες γνωμες για αυτη την επιλογη του δημου στην Ομονοια αληθεια ο Δημαρχος εχει περασει ποτε απο εκει να δει το χαλι της πλατειας?
Θα μου πειτε δεν κοιταω τους ναρκομανεις που την περιτριγυριζουν,τους ζητιανους,τους πεινασμενους,αυτους που κοιμουνται εξω στους δρομους ο στολισμος με εβλαψε?
Δικιο εχετε ολα με ενοχλουν αυτα,αλλα μονο να παραπονιεμε μπορω τιποτα αλλο.

2 σχόλια:

Tasos είπε...

Μακάρι να μπορούσαν να διορθωθούν όλα τα στραβά που υπάρχουν εκεί. Μακάρι να μπορούσαν να σωθούν κάποιοι άνθρωποι που μετράνε ώρες μέχρι να "φύγουν", λιώνοντας από τα ναρκωτικά και ας μην υπάρχει στολισμός...Ούτως ή άλλως οι γιορτές κρύβονται μέσα μας και όχι σε φτηνά ή ακριβά περιτυλίγματα!

ΗarryTsopanos είπε...

Μακαρι να μπορουσε να δοθει μια λυση σε ολα αυτα κι ας μην υπηρχε τιποτα αλλο,δυστυχως δεν γινονται ουτε τα πιο απλα.