Κυριακή, Ιουνίου 08, 2008

Aναλγητος πονος

Η εβδομαδα αυτη τελειωσε με κακες ειδησεις οπως με κακες ειδησεις αρχισε.
Και κουρασμενος απο την ταλαιπωρια των αυτιων μου για την απωλεια γνωστου ηθοποιου εχω λιγα πραγματα να πω.
Αυτη η εξευτελιστικη παρουσια ολων χωρις εξαιρεση των παρουσιαστριων και παρουσιαστων για το θεμα της δολοφονιας ενος ανθρωπου ασχετα αν ηταν γνωστος η οχι με εχει κανει εξω φρενων.
Με το δακρυ στην ακρη του ματιου και τα χειλη να τρεμουν απο συγκινηση,ολοι ετρεξαν να μας πληροφορησουν ακομη και για την μικροτερη λεπτομερεια της ιστοριας και μας ενημερωσαν ναι.....και εμας και τους συγγενεις και τους φιλους και τους γνωστους του,τους και μας ενημερωσαν για οτι ο ανθρωπος αυτος ηθελε σε ολη του την ζωη να κρατηση ιδιωτικο δηλαδη δικο του αποκλειστικα και αλλωστε αν ηθελε να το δειξει ειχε ολη την ζωη του να το κανει και δεν χρειαζοταν να ερθουν ολοι αυτοι για να μας το πουν.
Και βρεθηκαν ολοι οι καταληλοι μαιντανοι,,,,, επιστημονες και ειδικοι ηθελα να πω που μας ανελυσαν τον τροπο του εγληματος,τον διεσυραν τον μαχαιρωσαν ακομα 1021 φορες και ευτυχισμενοι απηλθαν περιμενοντας την επομενη φορα που θα χρειαστει το φαγητο μαιντανο.
Και να που σημερα ενω ολοι μας η τουλαχιστον εγω και πολλοι αλλοι καναμε ανεμελα βουτιες ηρθε το κακο και εδεσε.
Και θα ειναι απο αυριο ολοι, οι ιδιοι δηλαδη στα καναλια για να αναλυουν το γεγονος και να νοιαζονται απεριοριστα για τους σεισμοπαθεις.
Για να τους ξεχασουν στο επομενο μεγαλο γεγονος οπως συνεβη με τους πυροπαθεις,με τους νεκρους του Σαμινα,και με τους νεκρους της Ρικομεξ.
Θα επρεπε καποια στιγμη ολοι μας να στειλουμε μια επιστολη ο καθενας στο ΕΡΣ και να πουμε ενα ΦΤΑΝΕΙ σε αυτο το αναλγητο δακρυ και τον πονο,καταλαβαινουμε τι συμβαινει γυρω μας δεν θελουμε αναπαρασταση καθε ημερα.
Οσο για τους κυριους και κυριες παρουσιαστες-τριες θα πρεπει καποια στιγμη να κοιταξουν στον καθρεφτη και ισως τοτε δουν οτι το δακρυ που βγαινει καθε φορα απο τα ματια τους ισως ειναι
το δακρυ πανω στα συντριμια της ψυχης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: