Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2012

Μεχρι που θα φτασουν?

Εγω και οσοι εχουν ενα ενδιαφερον για αυτη την χωρα παρακολουθουμε την αναλγητη προσπαθεια αλλου ενος διαχειριστη ο οποιος ηρθε με απατες και τρομοκρατια να διαχειριστει το προβλημα.
Να διαχειριστει κατω απο εντολες που εχει παρει  τις οποιες προεκλογικα απεκρυψε δειχνοντας ενα αλλο προσωπο και αυτος οπως και ο προηγουμενος απο αυτον διαχειριστης.

Μεχρι που θα φτασει?

Το καλοκαιρι τελειωνει,μαζι και τα μπανια των Ελληνων που επιμενουν σαν στρουθοκαμηλοι να χωνουν το κεφαλι στην αμμο και να θεωρουν οτι το προβλημα δεν θα τους αγγιξει αυτους....οχι ολων φυσικα,οι αστεγοι,οι ανεργοι,οι χαμηλομισθοι περνουν σιωπηλα το μαρτυριο τους ενω καποιοι αλλοι παιζουν με τος αστακους και τις σαμπανιες σε γραφικα νησια αδιαφορωντας για ολα τ αλλα.

Η ασυδοσια και το καλοβολεμα οσων εχουν την εξουσια διαφημιζεται και κανενας δεν νοιαζεται πλεον για αυτο το χάλι,οι βολευτες βολευουν συγγενεις και φιλους,πανε ταξιδακια δωρεαν σε ξενοδοχεια πολυτελειας,η χωρα καιγεται απο την μια ακρη στην αλλη,το κοστος ζωης συνεχεια ανεβαινει...και μεσα σε ολα αυτα να και το χρυσαυγουλο κομμα να διεκδικει την ηγεσια της αντιστασης του λαου.

Μεχρι που θα φτασουν?

Ο αοματος κυβερνητης διεκδικει δαφνες υποτελειας πουλωντας νησια και οτι αλλο βρει μπροστα του,υποκλινεται σε αυτους που πριν λιγους μηνες αντιστεκοταν υποκριτικα και εμεις παλι το συζηταμε στα μεσα κοινωνικης δικτιωσης και επειτα βρισκουμε ενα αλλο θεμα και ξεχνιομαστε.
Υγεια,φαρμακα,ασφαλεια,συνταξεις ολα γινονται κομματια για να περισωθουν τα ευρω να πληρωσουμε τα χρεη που δεν ξερουμε ποιοι τα εχουν χρεωθει,και το χειροτερο....ερχεται χειμωνας.

Χειμωνας με τιμες πετρελαιου εκτος λογικης,χειμωνας με ακομα περισσοτερους αστεγους και ανεργους,χειμωνας με αποφασεις που θα καταργησουν καθε κοινωνικο η εργασιακο δικαωμα.

Μεχρι που θα φτασουν?

Μεχρι εκει που θα τους αφησουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: