Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2012

Η Παραδοση της χωρας

Ξενους τεχνοκρατες θελουν οι ευρωπαιοι να προσλαβει η Ελληνικη κυβερνηση,ειδικο λογαριασμο στον οποιο να καταληγουν τα χρηματα ωστε να εξοφλουνται τα δανεια,αυτα τα ηξεραν απο το πρωτο μνημονιο οι προδοτες που εφεραν την χωρα σε αυτο το σημειο.

Financial Τimes: «Ζητούν από την Ελλάδα να προσλάβει ξένους τεχνοκράτες»
«Ζητούν από την Ελλάδα να προσλάβει ξένους τεχνοκράτες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος των Financial Τimes, στο οποίο αναφέρεται ότι πέραν της πολυαναμενόμενης δόσης επίκειται συμφωνία που θα διασφαλίζει διετή παράταση του ελληνικού προγράμματος με πρόσθετη χρηματοδότηση 16-18 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι παροχές συνοδεύονται από σκληρούς όρους, όπως ο περίφημος «ειδικός λογαριασμός» στον οποίο θα μεταφέρονται και πλεονάσματα του ελληνικού προϋπολογισμού αλλά και η πρόσληψη τεχνοκρατών, που προτείνεται από τη γερμανική κυβέρνηση, για να βοηθήσουν στην είσπραξη φόρων, στην πάταξη της διαφθοράς και στην ιδιωτικοποίηση της κρατικής περιουσίας.
Κατά τους Financial Τimes, που επικαλείται αξιωματούχους της Ε.Ε., οι προτάσεις χαίρουν υποστήριξης σε Γαλλία και Κομισιόν.
Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας ότι τα συγκεκριμένα μέτρα αποτελούν την πιο προχωρημένη μέχρι σήμερα επιβολή διεθνούς ελέγχου στη λήψη των αποφάσεων για τον ελληνικό προϋπολογισμό.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: