Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2013

Κινηση των 58 η αλλοιως η προσπαθεια επιβιωσης της σαβουρας

Τα μαθατε καλε τα νεα,μας ηρθε η νεα κινηση,οχι δεν μιλαω για την κινηση στους δρομους,οχι δεν μιλαω για νεα κινηση στο Ντανσινγκ αλλα μιλαω για την κινηση των 58.

Στην αρχη που το ακουσα νομισα οτι αυτη η ομαδα θα παρουσιασει κανενα χορευτικο δρωμενο,μετα που ακουσα τα ονοματα Σημιτης,Μπιστης,Διαμαντοπουλου καταλαβα οτι η σαπιλα και σαβουρα προσπαθει να βγει παλι στην επιφανεια.

Ναι βρε ηλιθιε λαε,μαζευτηκε ολο το σαψαλο,ολο το κλεφτοσογο,οτι εχει απομεινει απο το κατεδαφισμενο κλεφτοπασοκ,πηγαν απο κοντα οσοι συνηθως ειναι αστεγοι πολιτικα,κολλησε και ο Μπιστης,.....εδω ξερναω συγνωμη....και δημιουργηθηκε η Εληα.

Τωρα Εληα να την πουμε,σαπια τοματα να την πουμε,κλεπτοκρατια να την πουμε,ολοι οι ανικανοι κρατικοδιαιτοι που τρωγανε με χρυσα κουταλια μας λενε:

Ειμαστε στην ακρη αλλα θα κανουμε τα παντα για να ξαναμπουμε στο προσκηνιο.

Ε αν ειστε τοσο ηλιθιος λαε μου επετρεψε στην σαβουρα και την σαπιλα να ξαναμπει στο προσκηνιο,επετρεψε στην Διαμαντοπουλου να σε γεμισει με περισσοτερες φωτοτυπιες απο οσες σε γεμισε σαν υπουργος,επετρεψε στον Σημιτη να σου ξαναθυμισει το χρηματηστηριο και την μεγαλη κλοπη,επετρεψε στον Μπιστη να κανει βολτες στην πολιτικη ζωη και να εχει και αποψη.

Εγω προσωπικα θα τους στειλω εκει που τους αξιζει,εκει που ανηκουν ολοι αυτοι.

Στον βοθρο με τα σκατα,περιμενοντας τον αχορταγο να τους παρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: