Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

Δεν ειναι μαλακες......ειναι προδοτεςΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ "ΥΠΟΥΡΓΟ" αναφορικά με το ζήτημα της αύξησης του ΦΠΑ σε νησιά.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «σε συνέντευξή του σε ξένη εφημερίδα, ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε παραδείγματα εξαιρέσεων από τους γενικούς κανόνες φορολόγησης που μειώνουν το φορολογικό βάρος. Σε καμία περίπτωση δεν εξετάζεται θέμα κατάργησης των εξαιρέσεων αυτών». «Θα πρέπει να βοηθηθούμε για να κάνουμε βιώσιμο το χρέος», προστίθεται.

Με το μπρος-πίσω στα καταστροφικά μέτρα που λαμβάνουν για να μας διώξουν απ' την Ελλάδα, η να μας αφανίσουν κάνουν 2 πράματα: ελέγχουν αντιδράσεις και προετοιμάζουν το έδαφος καθώς ο κόσμος συνηθίζει στην ιδέα αγνοεί πότε λαμβάνουν την απόφαση. Γενικώς, ο σκοπός είναι να μας κοροϊδέψαν πάλι ! ))

Σημειώνεται ότι τίποτα απ' τα "κορδελάκια" της παραπλάνησης δεν θα τους έβγαινε αν οι δημοσιογράφοι ήταν σοβαροί. Γιατί κάθε φορά, με κάθε ηλίθιο κόλπο της Παγκόσμιας κυβέρνησης ανδρεικέλων των Αθηνών θα τους ξεβράκωναν-έκραζαν και μετά από λίγο θα τους αγνοούσαν. Ετσι, θα έπεφταν φυσιολογικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: