Κυριακή, Απριλίου 13, 2014

Συρθηκαμε στις αγορες

Επι τελους,τοσα χρονια το περιμεναμε,ειχαμε αγορασει καλαθι για να βαλουμε οσα θα παρουμε απο τις αγορες,εγω ειδικα ειχα αγορασει καροτσακι απο αυτα που παιρνουν οι νοικοκυρες στις λαικες αγορες,λεω....δεν μπορει,με τετοια εξοδο θα βρουμε δεκαδες πραγματα να αγορασουμε,ασε που και η τηλεοραση αμεσως μολις βγηκαμε μας ανακοινωσε οτι επεσε και η ανεργια,δεν μας ανακοινωσε αν εσπασε κανενα ποδι πεφτοντας.

Μετα βγηκε η υπηρετρια της Μερκελ...με την ιδια διπλα της και ελεγε διαφορες τεραστιες μαλακιες,αλλα εγω προτιμησα να δω μια διαφημιση για το πριτι κολάν που σκεπτομαι να αγορασω τωρα που ανοιξαν οι αγορες.....

Επειτα η γερμανιδα πουτανα μας ειπε οτι εμεις οι ανεργοι δεν θα καταλαβουμε τι σημαινει πλεονασμα,σκεφτηκα.....γιατι θα το καταλαβουν οσοι εργαζονται?
Στο μαξιμου η συμμορια που κυβερναει πανηγυριζε  οταν ξαφνικα βγηκε το δντ,ο Γιουνκερ,ο Νταισελμπλουμ,και καθε  κουτση Μαρια και ειπαν οτι η λιτοτητα,η πεινα και το μαυρο μας το χάλι θα συνεχιστει και στον επομενο αιωνα,και εγω απογοητευμενος επεστρεψα το καροτσακι της λαικης και αποφασισα οτι ουτε αναπτυξη ουτε απογειωση θα συμβει,τουλαχιστον οσο ζω.

Και κοιτωντας το δεντρο χασαμε ολοι μας το δασος.....
Οτι ζουμε την δημοφασιστικη τους τρομοκρατια και αυτα που γινονται μονο χειροτερα θα πανε και οχι καλυτερα,το γραφω χρονια η μαυρη Πυθια......

Στοχος τους ειναι η πληρης φτωχοποιηση του λαου,οχι μονο του δικου μας,περιμενετε πολυ χειροτερα λοιπον.

Στο μελλον που δεν θα θελετε να ζειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: