Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2021

Αντε και γαμηθειτε,ολοι

 


Για οσους ξεχνανε και δεν ειναι σωστο ....ας θυμηθουμε αυτη την ιστορια.Το αγγελουδι στην φωτογραφια ειναι ο Παναγιωτης Ραφαηλ,το αγγελουδι αυτο ειχε διαγνωσθει απο μια βαρεια και σπανια ασθενεια,οι γονεις του ζητησαν απο το κρατος της ακρατειας που ζουμε να χρηματοδοτησει την θεραπεια του στο εξωτερικο,το κρατος ακρατειας τι εκανε?


Επειδη δεν ηθελε να χρηματοδοτησει την θεραπεια του παιδιου εστειλε το θεμα σε μια επιτροπη,ως συνηθως το κρατος ακρατειας που ζουμε για οτι ζητημα υπαρχει εχει και μια επιτροπη ωστε με την γνωματευση της να αποφευγει την εις βαρος του κριτικη,τοσο ατασθαλο αυτο το κρατος ακρατειας λοιπον ζητησε γνωματευση,,,,,μπορουμε να πληρωσουμε τα χιλιαδες ευρω για να στειλουμε το αγγελουδι αυτο στο εξωτερικο για θεραπεια?


Δεν το ειπε με αυτα ακριβως τα λογια,μαλλον εσπρωξε το ζητημα στην επιτροπη για να ξεφορτωθει τις ευθυνες και την βοη απο την απορριψη της αιτησης των γονεων του μικρου.

Ο ιδιος ο τελειως ανικανος υπουργος υγειας Κικιλιας περιφεροταν γεματος κατανοηση σε μιντια και επιτροπη μεχρι να απορριφθει τελικα το αιτημα χρηματοδοτησης της θεραπειας,αν ΑΝ αν ηθελε ο τελειως ανικανος υπουργος υγειας να δοθει αυτο το ποσο θα ειχε δοθει,ξοδευουν εκατομμυρια οπου τους κανει κεφι και χωρις να ρωτανε κανεναν,ετσι ο μικρος εμεινε στην τυχη του με μονη ελπιδα τον κοσμο.

Και ο κοσμος αντεδρασε σε αυτη την ξεφτιλα του κρατους ακρατειας και μαζευτηκαν τα χρηματα για την θεραπεια,για την ιδια θεραπεια η επιτροπη ειχε γνωμοτοδοτησει οτι δεν θα βοηθουσε καθολου στην υγεια του,Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΧΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Και το παιδι πηγε,και εκανε την θεραπεια,και το παιδι γυρισε,ζωντανο,οχι νεκρο,νεκρο θα ηταν αν ειχε μεινει εδω μετα την συσταση της επιτροπης οτι η θεραπεια στο εξωτερικο θα ειναι αχρηστη.


Και ειδε την υγεια του το παιδι,και ειδε και το χιονι,και παει μια χαρα,και βριζω καθε μερα την επιτροπη και τον τελειως ανικανο υπουργο αυτου του κρατους ακρατειας που ζυγισαν την ζωη ενος παιδιου με τα χρηματα.....

Αν ηταν δικο τους παιδι?Αν ηταν παιδι του Κικιλια?

Ξεφτιλισμενο κρατος με τις ξεφτιλισμενες επιτροπες σου,υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να βλεπεις ζωντανο αυτο το παιδι που θα ηταν νεκρο σημερα αν περιμενε την δικη σου βοηθεια?

Αντε και γαμηθειτε.ολοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: