Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2023

Συγκυβερνηση

 


Ειναι πλεον γεγονος οτι κανεις δεν πιστευει πως στις επομενες εκλογες θα εκλεγει αυτοδυναμη κυβερνηση,μπορει τα Πετσωμενα μιντια να προσπαθουν να προωθησουν ξανα την λυση Κουλη σαν την καλυτερη αλλα οσοι ζουν στην πραγματικοτητα ξερουν πολυ καλα οτι αυτο μπορει να συμβει μονο σε περιπτωση νοθειας του εκλογικου αποτελεσματος.


Και τι μενει?

Συγκυβερνηση.

Θα κληθουν δηλαδη δυο η τρια κομματα να κυβερνησουν,ονοματα δεν λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε αλλα....


Απο πότε οι ιδιοι που δημιουργησαν διαχρονικα το προβλημα στην χωρα θα κληθουν να το λυσουν?

Ο Ζηκος των Πρεσπων και του Δημοψηφισματος που εκανε το Οχι..ναι, τι εχει ακομα να προσφερει?

Τιποτα.

Θα πειτε...και τι θα κανουμε,θα δεχθουμε να κυβερναει ενα διεφθαρμενο κλεφτοκομμα το οποιο 4 χρονια καταπατησε καθε αρθρο του Συνταγματος,επεβαλε περιορισμους,τρομοκρατησε,ενα κομμα που αδιαφορησε για καθε ενα πολιτη εκτος της ελιτ και ταισε τον κοσμο κουτοχορτο και επιδοματα πεινας?


Ειναι γεγονος και αναμενομενο οτι η κυβερνηση Μητσοτακη και το κομμα θα βυθιστει στις επομενες εκλογες,οτι και να ταξει,οσα και να υποσχεθει,το ζητημα ειναι....τι γινεται μετα.

Αν δεν συμβει αυτο τοτε εχουμε προβλημα....


Χαος.


Οι πολιτικες που επιβληθηκαν δεν θα αλλαξουν,το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η εξουσια και οχι το καλο της χωρας,ολοι τις ιδιες εντολες ακολουθουν,μην ακουτε οσα σας λενε η υποσχονται,σκεφτειτε τι εκαναν τα τελευταια 8 χρονια και ο Συριζα και η ΝΔ,το πασοκ,κιναλ η οπως αλλοιως το λενε θα ειναι ο ρυθμιστης στο τελος αλλα δεν εχει ουτε αξιολογα στελεχη ουτε αρχηγο που να εμπνεει εμπιστοσυνη.


Και που θα βγαλει αυτο?


Σε χειροτερες ημερες για ολους εμας,εκει θα βγαλει,απο την στιγμη που η Δημοκρατια οπως την ονομαζουν δεν λειτουργει παρα μονο σαν τιτλος και αυτο που ζουμε ειναι μια συνεχης αλαζονεια,την διαφθορα,τον πλουτισμο και τις παρανομιες τους.... μονο με κατασταλτικα και περιοριστικα μετρα θα λειτουργουν οποιοι και να κυβερνησουν την επομενη τετραετια.

Μην μεινετε  απαθεις,αυτο θελουν,μην ξεχνατε οτι Συριζα και ΝΔ κυβερνησαν με το 20% οσων επρεπε να ψηφισουν,η αποχη που ηταν κοντα στο 50% τους εδωσε το δικαιωμα να κυβερνουν σαν πλειοψηφια ενω και οι δυο ηταν κυβερνησεις μειοψηφιας στον λαο.

Μην πεταξετε το δικαιωμα σας να ψηφισετε,αυτο θελουν,βρειτε μικρους συνδιασμους και ενισχυστε τους,οχι τα τρια κομματα που καταστρεψαν την χωρα και τις ζωες σας,ειναι και τα τρια ταγμενα στο ιδιο αφηγημα της Μεγαλης επανεκκινησης,αυτο δεν θα σας το πουν ποτέ αλλα οσα εκαναν στην διαρκεια της πανδημιας το αποδεικνυουν.

Σας εχουν κοροιδεψει δεκαδες φορες,ποσο θα τους αφηνετε ακομα να το κανουν?

Αν ψηφισετε με βαση την ατομικη σας ασφαλεια ...γιατι αυτο θελουν τοτε θα παραδωσετε καθε κοματι ελευθεριας που σας εχει απομεινει,και δεν θα εχετε ουτε ελευθερια ουτε ασφαλεια,εκτος αν θεωρειτε σαν ασφαλεια την τρομοκρατηση,τα προστιμα,τους περιορισμους και τον καταναγκασμο,γιατι αυτο θα σας επιβαλλουν μετα τις εκλογες με δικαιολογια το γενικο καλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: