Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2023

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer: «Η πανδημία της Covid-19 ήταν η 1η πράξη ενός θεατρικού έργου με στόχο την καταστροφή των δημοκρατιών»

 


«Δεν θα ταξιδεύετε - Δεν θα έχετε ιδιωτικό αυτοκίνητο - Δεν θα έχετε σπίτι»

Ο διάσημος ανοσολόγος , πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer και πρώην συνιδρυτής και CEO της εταιρείεας βιοτεχνολογίας Ziarco, Dr Mike Yeadon, αποκάλεσε την πανδημία της Covid-19 «1η πράξη ενός θεατρικού έργου με πολλές πράξεις», προειδοποιώντας ότι θα διαρκέσει πολλά χρόνια και θα καταστρέψει ολοσχερώς όλες τις φιλελεύθερες δημοκρατίες.

Μάλιστα όπως είπε η πανδημία του covid-19 είναι μέρος του ίδιου ολοκληρωτικού σχεδίου της Ατζέντας 2030 που έχουν ανακοινώσει μέσω του ΟΗΕ και της WEF εξτρεμιστικοί διεθνιστικοί κύκλοι.

Περιγράφει τον εφιαλτικό κόσμο που μας ετοιμάζουν, όπου οι άνθρωποι δεν θα έχουν περιουσιακά στοιχεία και θα απαγορεύεται να μετακινούνται, δεν θα έχουν καν σπίτια με το πρόσχημα ότι θα χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη ενέργεια.

«Έτσι όταν ο ΟΗΕ, ο Bill Gates και ο Κλάους Σβαμπ σας λένε ότι έχουν ένα σχέδια του ΟΗΕ για το 2030 με στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και όλους τους λένε:

“Δεν θα ταξιδεύετε. Δεν θα έχετε ιδιωτικό αυτοκίνητο. Δεν θα χρησιμοποιούμε την διεθνή ναυτιλία για τη μεταφορά αγαθών. Δεν θα υπάρχουν καθόλου πτήσεις πέραν των στρατιωτικών ή ίσως των πάμπλουτων ανθρώπων. Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Πιθανότατα δεν θα ζείτε καν στα ίδια σας τα σπίτια. Θα χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερη ενέργεια”.

 Όταν σας τα λένε αυτά θα πρέπει να υποθέσετε ότι σοβαρολογούν! Και έτσι πιστεύω πως ο covid υπήρξε η 1η πράξη ενός θεατρικού έργου με πολλές πράξεις, το οποίο θα διαρκέσει 10 χρόνια και θα καταστρέψει τις φιλελεύθερες δημοκρατίες εντελώς»

 

 https://www.pronews.gr/ygeia/proin-antiproedros-pfizer-i-pandimia-tou-covid-19-ita-i-1i-praksi-enos-theatrikou-ergou-me-stoxo-tin-katastrofi-ton-dimokration/

 

Για οσους δεν γνωριζετε ο Mike Yeadon ηταν απο τους πρωτους που μιλησε ανοιχτα στις αρχες της"πανδημιας"για ολα αυτα,ειναι αποκλεισμενος απο ολα τα κοινωνικα δικτια,παρ ολα αυτα ειχε προειδποιησει για τις επιπλοκες απο το"σκευασμα"που ονομαζουν εμβολιο και τις επομενες κινησεις των νεοταξιτων,οσα λεει και χειροτερα....γιατι αυτα ειναι η αρχη περιγραφονται στο βιβλιο του Κλαους Σβαμπ The Great reset το οποιο ειναι το ευαγγελιο του Κουλη ο οποιος ειναι και η μεγαλυτερη παραδουλευτρα του και το εχει πανω στο γραφειο του δειχνοντας τι στοχευει.

Οποτε,εκλογες ειναι κοντα,ας τους καθυστερησουμε διωχνοντας τον απο την θεση του,οχι οτι οι υπολοιποι ειναι καλυτεροι αλλα ας κανουμε μια αρχη,αλλοιως ετοιμαστειτε για οσα ερχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: