Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2012

Oι δολοφονοι δεν μιλανε για το εγκλημα

Ξεκιναει συζητησεις απο αποψε ο διαχειριστης του μνημονιου,θα ζητησει αερα να αναπνευσουμε και οχι αναδιαπραγματευση οπως ειχε υποσχεθει προεκλογικα για να αθετησει την υποσχεση του ακομα μια φορα.

Μετα θα πεταξει για Βερολινο και Παρισι να ικετεψει τους ηγετες των χωρων να του δωσουν ακομα λιγο χρονο σαν πρωθυπουργο,διοτι για να εχει πολυ δεν το βλεπει πλεον κανεις,με μεσα παρανομα θα κρατηθει στην εξουσια οπως και ο προκατοχος του.

Τα μετρα φυσικα θα παρθουν,για το καλο μας,για να μην φτωχυνουμε οπως περιπου ειπε ο Στουρναρας,να φτωχυνουμε ποιοι?

Εμεις φτωχυναμε,οποτε για τις συμμοριες των πολιτικων κομματων μιλαει,και φοβαται μην τον κρεμασουν στο Συνταγμα ο υπηρετης των τραπεζιτων,ας μας πει ποια πλατεια του αρεσει και τον κρεμαμε εκει,ο τοπος ειναι το θεμα?

Και η δολοφονια της χωρας συνεχιζεται,και χρηματα δεν θα μας δωσουν,αν μας δωσουν παρα μετα τον Οκτωβριο οπως ανεφερε σημερα ο γελοιος Γιουνκερ,τοτε γιατι ο Βενιζελος ουρλιαζε μεσω τουιτερ προεκλογικα οτι αν δεν ψηφισουμε αυτον και την συμμορια του δεν θα υπαρχουν χρηματα για μισθους και συνταξεις?

Λεφτα εχουν να μας δανεισουν απο τις εκλογες του Μαιου...που τα βρισκουν λοιπον οι τρομοκρατες πολιτικοι και πληρωνουν μισθους και συνταξεις?

Δολιε Σμαρα,αοματε κυβερνητη,αερα ζητησες υποτακτικα,αερα ειχαν φωναξει και στον πολεμο του 40 οι Ελληνες πετωντας τους Ιταλους στην θαλασσα.

Ποσο διαφορετικα ακουγεται η ιδια λεξη οταν την προφερει ενας πατριωτης σε αντιθεση με εναν προδοτη της χωρας.

Σκεψου το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: