Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2013

Η Κινεζικη αναπτυξη του Σαμαρα

Ηδη κουρασμενοι απο οσα γινονται σε αυτη την ερημη χωρα συνεχιζουμε να ακουμε ηλιθιες ανακοινωσεις περι αναπτυξης της χωρας,και αυτο γινεται την ιδια ωρα που κατακρημνιζονται τα παντα γυρω μας,μια ομαδα εκδικητικη καταστρεφει τα παντα,τα πουλαει και τα εξευτελιζει στα πλατη της γης και ονειρευεται αναπτυξη ....

Τι αναπτυξη ονειρευεται?

Με ολα ιδιωτικοποιημενα σε τιμες που ο ανεργος,φτωχος,μικροσυνταξιουχος δεν θα μπορει να εχει προσβαση σε αυτα,με μισθους πεινας που δεν θα αρκουν για να επιβιωσει κανενας,με εκατομμυρια ανεργους χωρις ελπιδα στο μελλον.

Ο φοβος παντα ηταν κακος συμβουλος,φοβομαστε τελικα?
Οτι δεν θα εχουμε ενα κομματι ψωμι να φαμε?

Μα δεν θα εχουμε.

Ποιος φοβος μας κραταει απο το να αντιδρασουμε σε αυτη την λαιλαπα,σε αυτη την καταστροφη της χωρας?

Η αναπτυξη που ονειρευεται ο ακροδεξιος διαχειριστης της κρισης ειναι μια αναπτυξη της δυστυχιας,της πεινας και της ανεργιας,η αναπτυξη που θελουν δεν θα υπαρξει διοτι αυτο δεν το θελουν ουτε οι ιδιοι.

Λαος διχως αξιοπρεπεια δεν εχει μελλον,αυτο θελουν,εναν λαο διχως μελλον,εναν λαο που να σκεφτεται μονο τον επιουσιο και οχι πως να ανατρεψει μια κυβερνηση που μονο στοχο εχει να τον καταργησει απο προσωπου γης.


Η αναπτυξη που θελει ο Σαμαρας,αυτη που εξαγγελει στα διαφορα μερη που μιλαει και τον χειροκροτουν οι τραπεζιτες και οι βιομηχανοι ειναι η αναπτυξη που θα κρατησει ενα σαπιο συστημα στην εξουσια αντι να το στειλει σε ειδικο δικαστηριο για εσχατη προδοσια.

Μεχρι ποτε θα φοβομαστε?Οσα φοβομαστε εγιναν και θα συνεχισουν να γινονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: