Παρασκευή, Οκτωβρίου 01, 2021

Συμπτωσεις

 


Ειναι συμπτωση τελικα οτι ολες οι κυβερνησεις που χρησιμοποιουν φασιστικα και αντισυνταγματικα μετρα στις χωρες τους κανουν ακριβως τα ιδια πραγματα?


Ειναι συμπτωση οτι αυτοι που τους χειροκροτουσαμε στα μπαλκονια σαν ηρωες,εμεις με την προτροπη της κομψοτατης Μαρεβας.....μιλαω για τους υγειονομικους ,ειναι τωρα αποβρασματα,επικινδυνοι και σε αναστολη εργασιας γιατι απλα φοβουνται να βαλουν στο σωμα τους ενα επικινδυνο εμβολιο?

Και αφου πλεον ειναι γνωστο απο παντου οτι και οι εμβολιασμενοι μπορουν να κολλησουν τον ιο και να τον μεταδωσουν,γιατι μονο οι ανεμβολιαστοι απομακρυνονται απο την εργασια τους?

Τι αλλο κρυβουν απο πισω αυτες οι αποφασεις?

Εγω γνωριζω,η υποθετω,εσεις μπορειτε να σκεφτειτε?

Αν θυμαστε στην ναζιστικη Γερμανια ετσι αρχισε ο διωγμος των Εβραιων,ολοι θα εχετε δει φωτογραφιες με τα καταστηματα τους να γραφουν στις βιτρινες τους οτι ειναι Εβραιοι,θυμαστε το κιτρινο αστερι που ηταν υποχρεωμενοι να φορουν για να ξεχωριζουν.

Τι γινεται σημερα?

Ακριβως το ιδιο,με αλλους τροπους.


Εδω και σε αλλες χωρες που κατα παραξενο τροπο επιβαλλουν ολες τα ιδια μετρα,με την ιδια φιλοσοφια σαν να ειναι καπου γραμμενα και απλα ακολουθουν την συνεχεια τους οι ανεμβολιαστοι ειναι πλεον παριες της κοινωνιας.


Ενω μπορουν να μπουν ....ακομα ....στα ιδια μεσα μαζικης μεταφορας,να συναθροιστουν με τους εμβολιασμενους σε συγκεντρωσεις,πορειες,εργασια οπου αυτο ακομα επιτρεπεται....


Απαγορευεται να μπουν σε εσωτερικους χωρους,δημοσιες υπηρεσιες,νοσοκομεια,πλοια,τραινα χωρις τουλαχιστον να εχουν κανει ενα ραπιντ τεστ το λιγοτερο.

Οι εμβολιασμενοι παλι οχι


Και το γεγονος οτι κολλανε και μεταδιδουν με τον ιδιο η και χειροτερο τροπο τον ιο δεν μετραει.

Αυτοι τον μεταδιδουν νομιμα,οι ανεμβολιαστοι παρανομα.


Ο κουλης ειναι μια μαριονετα,αυτο το ξερουν ολοι,δεν μπορει να δεσει τα κορδονια των παπουτσιων του,οχι να σκεφτει τετοια μετρα,αυτα τα μετρα του εχουν δοθει κι αυτος με την βοηθεια ολων των εξουσιων που πλεον δεν λειτουργουν οπως και σε καθε δικτατορια τα επιβαλλει.


Τα μετρα ηταν γραμμενα πριν τον Κορωνοιο

Τα μετρα ειναι μετρα υποταγης,η κανεις οτι σου λεμε η σε αποκλειουμε απο τα παντα,εργασια,μισθο,δικαιωματα,αυτα δεν συμβαινουν σε δημοκρατιες.


Συμπτωσεις δεν ειναι ολα αυτα,ειναι το σχεδιο,το σχεδιο λεει οτι οσοι δεν υποταχθουν θα αποβληθουν απο την κοινωνια,κοινωνια φυσικα πλεον θα ειναι οσοι χωρις αντισταση κανουν αυτο που τους λενε,κι αν δεν το κανουν καποια στιγμη θα περνουν στην απεναντι πλευρα,αυτη που θα ειναι οσοι δεν εχουν κανενα δικαιωμα η προνομιο.


Η αντιδρουμε η εκει θα καταληξουμε,δυστυχως σαν λαος το μονο που θελουμε ειναι να βγαλουμε τα ματια του διπλανου μας,αλλα ποιος θα μας βοηθησει οταν ελθουν να βγαλουν τα δικα μας ματια?


Σιγουρα δεν θα εχει μεινει κανεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια: