Κυριακή, Οκτωβρίου 31, 2021

Καλαθος αχρηστων SMS

 


Θα στελνει λεει η κυβερνησαρα του Κουλη απο αυριο SMS σε οσους δεν εχουν εμβολιαστει ακομα να πανε να εμβολιαστουν,και νομιζει οτι θα κανει τι?


Οσοι δεν εχουν εμβολιαστει εως τωρα σημαινει οτι εχουν παρει τις αποφασεις τους,ξερουν τις παρενεργειες των εμβολιων κι ενω εχουν κανει οτι εμβολιο υπαρχει μεχρι τωρα εχουν αποφασισει να μην κανουν το συγκεκριμενο,οποτε το μυνημα στο κινητο σε τι θα βοηθησει την κυβερνησαρα του Κουλη?


Ας κοπανησουν το κεφαλι τους στον τοιχο,οι λαθος τακτικες τους,η προπαγανδα,η αποκρυψη των παρενεργειων,η μη συμπληρωση κιτρινων καρτων σε θανατους και βλαβες σοβαρες,και κυριως:


Η μονιμη εγκατασταση στα καναλια παρανοικων και ψυχοπαθων "Ιατρων" τυπου Βασιλακοπουλου,Παγωνη,Καπραβελλου,Σαρηγιαννη και αλλων της ιδιας συμμοριας εχει αποτρεψει τον κοσμο απο το να εμπιστευτει αυτο το"σκευασμα"το διαδικτιο ειναι γεματο απο τους σωστους γιατρους που λενε την κατασταση οπως ειναι και δεν πιπιλανε το γνωστο"τα εμβολια ειναι ασφαλη"


Η κυβερνησαρα του Κουλη εχει αποτυχει και εκει οπως και παντου,και αν αρχισει παλι τα περι επιδημιας των ανεμβολιαστων μονο σε κακο θα της βγει,φοβουμενη μην απογοητευσει τους εμβολιασμενους τους αφηνει να μπαινοβγαινουν παντου χωρις προφυλαξη μεταφεροντας μαζι τους τον ιο,χθες διαβασα οτι σκεπτονται να κλεινουν τα νυχτερινα κεντρα στις κοκκινες περιοχες.....


Μα στα νυχτερινα κεντρα εμβολιασμενοι πηγαινουν,δεν πηγαινουν οι ανεμβολιαστοι.


Αυτο το παραμυθι πρεπει να σταματησει,οι ανεμβολιαστοι κανουν ραπιντ τεστ καθε βδομαδα,αν τα ραπιντ τεστ δεν ειναι αξιοπιστα τοτε ειναι ευθυνη της κυβερνησαρας του Κουλη να βρει αξιοπιστο τροπο.

Οι εμβολιασμενοι με την πεποιθηση και την σιγουρια οτι εξασφαλισαν την επιστροφη στην κανονικοτητα ειναι οι επικινδυνοι,αυτο λενε ολοι στο εξωτερικο,εδω μονο μας παραμυθιαζουν με τις ηλιθιοτητες τους.


Μεχρι τοτε που θα αρχισουν να λενε την αληθεια στον κοσμο ο οποιος δεν τους εμπιστευεται,ουτε αυτους ουτε την συμμορια των "ειδικων""δικων τους......ας ξερουν οτι τα SMS τους θα καταληξουν εκει που θα καταληξουν και οι ιδιοι στις εκλογες.


Στα σκουπιδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: