Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021

Ο Πρωθυπουργος της διχονοιας


 Φανφαρες και λογια για ηλιθιους ξεστομιζουν σημερα οι Νεοδημοκρατες μετα την αποπομπη του Βουλευτη τους Μπογδανου απο το κομμα λογω αναφορων του σε κομμουνιστες και ακροδεξια συνθηματα.

 

Σπερνει διχονοια ο Μπογδανος και δεν ειναι ανεκτο αυτο απο τον Ελληνα πρωθυπουργο ο οποιος με γρηγορες κινησεις τον ξαποστειλε απο την Νεα Δημοκρατια.

Φυσικα αναλογες δηλωσεις η εμφανισεις στο Βιτσι και στον Γραμμο εχουν κανει κι αλλοι μεσα στο σκατοκομμα της δεξιας,και πολυ ανωτεροι του Μπογδανου,και πολυ κοντα στον Πρωθυπουργο αλλα ειναι ακομα στην θεση τους,οποτε αυτα τα τσολιαδακια και τις χαντρες που μας πουλαει ο Κουλης δεν θα τις αγορασουμε.


Προσφατα μαλιστα εκανε και υπουργο τον Πλευρη,ο Μπογδανος μπροστα στον Πλευρη ειναι αθωα ανηλικη κορασιδα,οποτε το δουλεμα παει συννεφο απο τον ακροδεξιο ηγετη της ΝΔ.


Και γιατι δεν παραιτηθηκε και ο ιδιος?

Υπαρχει η υπηρξε ποτε Πρωθυπουργος σε αυτην την ερημη χωρα που να εχει στοχοποιησει ομαδα του πληθυσμου της,να την εχει εξυβρισει και να την εχει αφησει στο ελεος επιθεσεων απο παντου σαν τον Κουλη?


Ποιος βριζει και εκβιαζει και χυδαιολογει εναντιον των μη εμβολιασμενων πολιτων αυτης της χωρας?

Ποιος τους στοχοποιησε με σκοπο να τους κανει να υπακουσουν στις εντολες του?

Ποιος εδωσε το συνθημα των επιθεσεων εναντιον τους απο τα Πετσωμενα καλοπληρωμενα μεσα μαζικης ενημερωσης?

Ποιος και ενω ξερει πλεον ο καθενας οτι και οι εμβολιασμενοι κολλανε και μεταδιδουν τον κορωνοιο με το ιδιο και χειροτερο ιικο φορτιο κανει διακρισεις εναντιον μονο των μη εμβολιασμενων?


Ο ΚΟΥΛΗΣ


Αυτος που ζητησε την διαγραφη του Μπογδανου.

Αλλα ας μην ανησυχει ο Κουλης.

Αφου δεν εχει την αξιοπρεπεια να παραιτηθει και να παει σπιτι του.

Να περιμενει την διαγραφη του απο τον λαο.

Γιατι δεν ξεχναμε.

Και δεν συγχωρουμε/


Δεν υπάρχουν σχόλια: