Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2021

Τιποτενιοι Εγκληματιες

 



Ονοματα δεν θα πω,υποληψεις δεν θα θιξω αλλα ποιος δεν τους γνωριζει ολους αυτους τους γελοιους ειδικους της επιτροπης λοιμοξιολογων και μη?

Ποιος δεν τους εχει δει στις καθημερινες τους τρομοκρατικες επιθεσεις μεσω των Πετσωμενων ΜΜΕ να προσπαθουν απεγνωσμενα να πεισουν τον κοσμο να εμβολιαστει και να κρυβουν καθε ανεπιθυμητη ενεργεια,εμβολιασμος πανω απο ολα,νεκροι και σοβαρα ασθενεις που κατα δεκαδες κρυβονται απο τα μιντια δεν τους απασχολουν.


Ουτε η Πυθια ομως δεν ειχε βγαλει τοσο αποτυχημενες προβλεψεις στη ζωη της,κι ηταν μονη της η δολια,αυτοι εχουν μαζευτει σαν κορακια πανω απο τα πτωματα και περιμενουν να κατασπαραξουν οποιον αντιδρασει με κοροιδιες και χλευασμο,τι αγραμματους μας εχουν πει,τι ηλιθιους,τι αντιδραστικους.


Το χειροτερο ομως ειναι αυτο που προβλεπουν,που παντα αποτυχγανει να συμβει,και δεν τους ρωταει και κανεις.

Συγνωμη,ειπατε τον περασμενο μηνα οτι θα συμβει αυτο και δεν συνεβη,γιατι?


Τι ακουσαμε μεσα στο καλοκαιρι

Εμβολιαστειτε γιατι ταα κρουσματα του Αυγουστου θα φτανουν τις 20000 ημερησιως ειπε ο ενας.

Τις 8000 ειπε ο αλλος

Τις 6000 ειπε ο Τριτος


Αναλογα με ποσα τους δινουν οι εταιρειες που παρασκευαζουν τα εμβολια ανεβαζουν και τα κρουσματα.

Τιποτα απο ολα αυτα δεν συνεβη.


Επειτα δεν ξερω αν το παρατηρησατε,φετος εχουν βαλει σαν στοχο τα παιδια,εμβολιαστε τα παιδια,εμβολιαστε τα παιδια,τα εμβολια ειναι ασφαλη,οτι η μυοκαρδιτιδες κτυπανε δεκαδες απο αυτα κανεις δεν το λεει,δικα τους παιδια ειναι?Τι τους ενδιαφερει?

Οι πληρωμες απο τις φαρμακευτικες εταιρειες να γινονται στους τραπεζικους τους λογαριασμους και αυτο τους αρκει.


ΚΑΙ βγαινει η ανικανη υπουργος Παιδειας και τι λεει?

ΟΤΙ:

Τα κρουσματα του Σεπτεμβριου ...μηνα που ανοιξαν τα σχολεια και που ουρλιαζαν οι ειδικοι να εμβολιαστουν τα παιδια γιατι θα εχουμε εκατομβες κρουσματων?


Μειωθηκαν κατα 3000

ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 3000

 

ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τους ξεφτιλισε

Κανεις δεν ασχολειται,αν υπηρχαν δημοσιογραφοι της προκοπης αυτο θα ηταν πρωτο θεμα σημερα και για εβδομαδες,παντου,τωρα ειναι στον πατο της θαλασσας,θα βγει η ημιτρελη με νεο συνολακι να μας πει το βραδυ να μεινουν ανοιχτα τα μπουζουκια γιατι εκει δεν κολλαει,κι ο παρανοικος να πει να μην υπαρχει πουθενα μουσικη,πως το αντεχετε?


Ποση ανικανοτητα αντεχετε ακομα να ακουτε και να βλεπετε καθε βραδυ στις ειδησεις?

Μην βλεπετε πλεον ειδησεις βρε παιδια.

Μαζεψαν εκει μια τρελλη του Σαγιω κι εναν παρανοικο δολοφονο να τρομοκρατουν τον κοσμο,και δεν καταλαβαινουν οτι αυτοι και καποιοι ακομα ειναι η αιτια που οι περισσοτεροι απο οσους δεν εμβολιαζονται δεν θα το κανουν ποτέ.

Να μην αναφερω τον Μεγα Σφουγγοκωλαριο που τον ανακυρηξε ο Πατριαρχιδης προσφατα και τις δικες του μαλακιες,ειναι και Χριστιανος αλλα δεν ξερει οτι θα λογοδοτησει στον αλλο κοσμο για καθε νεκρο απο τις δικες του αποφασεις και συστασεις,λοιπον


Παρτε το αποφαση,αυτοι τα οικονομανε πανω στους ταφους των δικων σας και των φιλων σας,πανω στα κρεβατια ΜΕΘ των νοσουντων σοβαρα απο τα εμβολια,πανω στα πτωματα οσων πεθαναν απο ελλειψη μονοκλωνικων αντισωματων η αλλων θεραπειων.


Και κλειστε τα αυτια σας σε οτι και να σας λενε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: