Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2022

Για την φουκαριαρα την μανα της

 


Ακομα μια φιλη του Κουλη πιαστηκε στα πρασα στο Ευρωκοινοβουλιο να κανει δουλειες με φουντες με Καταριανους και να στηριζει τις υποτιθεμενες εργασιακες τους μεταρρυθμισεις και να επαινει το αντιλαικο καθεστως της φιλοτουρκικης αυτης χωρας.

Εκει που σκοτωθηκαν εκατονταδες εργαζομενοι στην διαρκεια της προετοιμασιας για το Παγκοσμιο κυπελλο που γινεται τωρα.

 

Για το καλο των εργαζομενων το εκανε?

Δημοσιευσεις λενε οτι πιαστηκε και στο σπιτι της και των υπολοιπων βρεθηκαν 600000 ευρω σε μετρητα,τα ειχαν στην ακρη για τα καθημερινα τους ψωνια μαλλον,για λαχανικα,επισης οτι συνεληφθη και ο πατερας της με χαρτοφυλακα γεματο μετρητα ετοιμος να το σκασει,οχι που δεν θα εγλειφε το μελι η Καιλη.

Οχι θα ζουσε οπως εμεις η Καιλη,ηξερε οτι πρεπει να μαζευει,ειχε προτυπα,τον Κουλη και τους υπολοιπους μιζαδορους πολιτικους.

Αυτη τωρα οπως οι περισσοτεροι εργαζοταν για το καλο των Ευρωπαιων πολιτων,οπως οι εγχωριοι πολιτικοι μας εργαζονται για το δικο σας καλο,εσεις ομως καταληγετε στα κουπονια και αυτοι με 30 σπιτια ο καθενας.

Ρεζιλι πολιτικοι στο εσωτερικο,ρεζιλι πολιτικοι και στο εξωτερικο,ολη η μαφια,ολες οι συμμοριες μαζεμενες σε μια χωρα,στην Ελλλαδα.


Ολοι την θυμομαστε την Καιλη,ζουσε παντα εκτος πραγματικοτητας,ζουσε για το δικο της καλο,τον πλουτισμο και την ανοδο της χωρις να προσπαθησει ποτέ και για τιποτα.


 Αυτοι σας αξιζουν.

Τιποτα αλλο.

Αυτους ψηφιζετε.


Την ειχε αποκαλεσει"καλτσοδετα"ο Ξενιδης στην Βουλη και συγχιστηκε.


Η Καϊλή τιμωρήθηκε για την αλαζονεία της. Μας κορόιδευε με αυτά που έκανε σαν πιο «έξυπνη» και κυρίως σαν αδίστακτη. Η περίπτωσή της θυμίζει αρχαία ελληνική τραγωδία. Εντυπωσιακή άνοδος,αλαζονεία,ύβρις και ελεύθερη πτώση

Δεν υπάρχουν σχόλια: