Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2022

Σοκ


Παθανε σοκ λεει η Αθηνα και οι Βρυξελλες απο τις αποκαλυψεις για την υποθεση της ευρωβουλευτη Καιλη...παθανε σοκ,ποιοι?

Επαθε σοκ το Ελληνικο πολιτικο συστημα?

Παθανε σοκ μαλλον απο τα ποσά,γιατι απο σακκουλες,παμπερς,μιζες κλπ ειναι ειδικευμενοι.

Αυτοι ολοι ειναι γαλουχημενοι στην μιζα και την αρπαχτη,εχουν κανει τεραστιες περιουσιες αρχιζοντας απο το  εξαμβλωμα που λεγεται Κουλης,ξεχασατε την Ζιμενς?

Το θεμα ειναι οτι δεν τιμωρειται κανεις και στο τελος παραγραφονται τα εγκληματα τους,προσφατα γραφτηκε οτι ο Δημητριαδης ανηψιος του Κουλη ειχε τηλεφωνησει σε πολιτικο υπο παρακολουθηση ο οποιος ταξιδευε σε επαρχιακη πολη για να παραλαβει μιζα και του ειπε να μην παει γιατι δεν το εγκρινει το Μαξιμου.....παιρνουν εγκριση απο το Μαξιμου για τις μιζες.....


Οσο για την Ε..Ε.

Μια χαβουζα ειναι.

Παρτε εναν,εναν τους Ελληνες ευρωβουλευτες,οτι χειροτερο εχουμε εκει το στελνουμε,μια γραφειοκρατικη χαβουζα ειναι η οποια σχεδιαζει την εξολοθρευση των Ευρωπαιων πολιτων.


Και δεν της εφτανε η πλουσια βουλευτικη αποζημιωση,τα εξτρα,τα δωρεαν ταξιδια,οι υπολοιπες παροχες της Καιλη,ηταν λιγα για την ευφυια και τα ταλεντα της,και αφου ειχε το βαζο με το μελι στο χερι.....εχωσε ολο το χερι μεσα.


Αλλα η αστυνομια στην Ευρωπη δεν ειναι σαν την Ελληνικη,και η δικαιοσυνη δεν ειναι σαν τον Ντογιακο,την Θανου και την Σακελλαροπουλου και τον Πικραμενο.

Εχει αρχιδια,δεν ειναι αρχιδια.


Εν αναμονη των ανακοινωσεων,οτι πιαστηκαν εστω αυτοι ειναι σημαντικο,εδω μην περιμενετε να πιασουν κανεναν στα πρασα.

Γιατι η Ε.Ε ειναι ενα μπουρδελο με σκεπή


Στην Ελλαδα εχει πεσει και αυτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: