Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2022

Τεραστιος Πολιτικος απατεωνας ο Τσιπρας

Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Αηδιάζω με τον Αλέξη Τσίπρα»

«Αισθάνθηκα αηδία. Δεν είναι δυνατόν ο θύτης να επισκέπτεται για να συμπαρασταθεί στο θύμα του χωρίς να ζητήσει καν συγγνώμη, χωρίς να πει ότι “έκανα μεγάλα λάθη και εγκλήματα αυτή την περίοδο”».

Η δήλωση είναι του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος καταγγέλλει δημόσια την υποκρισία του παλιού «συντρόφου» του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επισκέφθηκε θεατρικά την Ιωάννα Κολοβού μετά τη βίαιη εισβολή δικαστικού κλητήρα και αστυνομικών στο διαμέρισμά της στου Ζωγράφου, προκειμένου να την πετάξουν έξω από το σπίτι όπου διέμενε για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τον Λαφαζάνη, ο Τσίπρας «έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του ως πρωθυπουργός για να εξυπηρετήσει τις τράπεζες και τα ληστρικά funds» και σήμερα, όπως τονίζει, «αρνείται να δεσμευτεί ότι αν ποτέ επανέλθει στην εξουσία, θα καταργήσει τις αδικίες». Αντίθετα, υπογραμμίζει, «προσπάθησε να απωθήσει κάθε πολιτική – κυβερνητική του ευθύνη και να πει ότι εμείς δεν κάναμε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας όταν ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας της κυρίας Κολοβού που επισκέφτηκε ξεκίνησε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και νόμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτά τα πράγματα, σημείωσε, «κάνουν τους πολίτες όχι να δυσανασχετούν και να αηδιάζουν με τον Α. Τσίπρα μόνο, αλλά γενικά με το πολιτικό σύστημα, γιατί βλέπουν μια υποκρισία, μια απίστευτη αναλγησία και μια περιφρόνηση στο δράμα και στις τραγωδίες του κάθε πολίτη που αντιμετωπίζεται σαν κοινός μπαταχτσής». Ο έντιμος Λαφαζάνης, ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Τσίπρας υπέγραψε ατιμωτικά το τρίτο Μνημόνιο, χαρακτηρίζει για γέλια και για κλάματα τους ισχυρισμούς του, ότι επί διακυβέρνησής του δεν γίνονταν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

«Γίνονταν εκατοντάδες πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, για να μην πω χιλιάδες. Μπορεί κάλλιστα να γίνει μια έρευνα αυτής της περιόδου για τους πλειστηριασμούς που γίνανε και θα δούμε αυτό το αίσχος των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας» είπε ο πρώην υπουργός στο ρ/σ Παραπολιτικά και πρόσθεσε: «Σε βάρος μου εκκρεμούν τέσσερις δίκες μετά από δίωξη από το τμήμα προστασίας του κράτους, επειδή παρεμπόδιζα πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας».

 https://www.dimokratia.gr/politiki/553921/panagioti-lafazani-aidiazo-me-ton-alexi-tsipra/

Δεν υπάρχουν σχόλια: