Σάββατο, Μαΐου 20, 2023

'Aνθρωπος:Είδος προς εξάλειψη

 


Είναι ολοφάνερο πλέον πως βαδίζουμε ταχύτατα σε εναν δρόμο δίχως επιστροφή.

 Οι ψυχοπαθείς που κυβερνούν τον πλανήτη έχουν αποφασίσει να τον "σώσουν"και μετά το πείραμα με τον Covid-19 θεωρούν οτι είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνουν.

Μετά τις φωνές για απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος όπως και όλων των προιόντων που παράγονται απο τα ζώα τώρα ο στόχος είναι η γεωργικές καλλιέργειες.

Οι μικρές εκμεταλλεύσεις είναι σημαντικές εκπομπές αζώτου, σύμφωνα με τον «τσάρο για το κλίμα» του Μπάιντεν, Τζον Κέρι, ο οποίος πιέζει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να καταστείλει τη γεωργία στην Αμερική για να καταπολεμήσει την «υπερθέρμανση του πλανήτη».
Ο Κέρι επιμένει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να μειώσουν μαζικά τη γεωργία για να επιτύχουν τους ριζοσπαστικούς στόχους της «πράσινης ατζέντας» που έχουν τεθεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ).

Ηδη στην Ολλανδία, που θεωρείται πεδίο δοκιμών για την αντι-γεωργική ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η ολλανδική κυβέρνηση εφαρμόζει πρωτοβουλίες για την κατάσχεση γεωργικών εκτάσεων.

Σύμφωνα με το σχέδιο, στους αγρότες θα προσφερθεί πάνω από το 100 τοις εκατό της αξίας της φάρμας τους μέσω ενός προγράμματος «εξαγοράς». Ωστόσο, όσοι αρνηθούν αυτήν την προσφορά θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο να απομακρυνθούν αναγκαστικά από τη γη τους χωρίς καμία οικονομική αποζημίωση.

  Το ερώτημα είναι:

Αν απαγορεύσουν την παραγωγή και την κατανάλωση κρέατος και ολων των προιόντων που παράγονται απο τα ζώα και στην συνέχεια μειώσουν και τις γεωργικές καλλιέργειες.....τι απομένει να καταναλώνει ο άνθρωπος για να επιβιώσει;

Τα εννεα δισεκατομμύρια πληθυσμός του πλανήτη δεν θα επιβιώσουν ολα.

Το ένα που θα απομείνει θα ζεί με τεχνητές τροφές

Αυτο σχεδιάζουν.

Βλέπετε κάπου την ψυχοπάθεια,η μονο εγώ την βλέπω;

Ο άνθρωπος είναι είδος προς εξάλειψη,αυτός είναι ο κύριος στόχος τους,για να επιβιώσει ο πλανήτης και να ζούν οι άνθρωποι με ποιότητα ζωής σε περιβάλλον που αναπτύσεται...ενας ειναι ο τρόπος.


Εννέα στούς δέκα κατοίκους του πλανήτη πρέπει να αποχωρήσουν.

Αυτοί όλοι,μαζί και ο Κούλης,και ο Αλέξης.....ναι,μαζί και αυτοί που σας υπόσχονται καλύτερους μισθούς και καλύτερες μέρες...εχουν συμφωνήσει πάνω σε αυτό το σχέδιο.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.


Το 2030 είναι το έτος που τα περισσότερα απο αυτά που σχεδιάζουν πρέπει να έχουν επιτευχθεί.

Πως;

Αυτό δεν το ξέρω,φημολογείται οτι θα συμβεί ενα τεράστιο σόκ ώστε οι άνθρωποι να υπακούσουν σε όσα τους ζητηθούν,μάλλον η λέξη ζητηθούν είναι λάθος,θα έχουν μόνο μια επιλογή....δεν γνωρίζω αν η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα έρθουν πρίν απο αυτό το σόκ η μετά,πάντως αυτή είναι η συνομωσία.

Επειτα θα βρεθούν οι τρόποι για την εξαφάνιση των πληθυσμών.

 

Εσείς τσακωθείτε για το ποιός θα κερδίσει αύριο.

Το θέμα είναι.

Οτι έχουμε ήδη χάσει εμεις.

Ανεπιστρεπτί.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: