Τετάρτη, Μαΐου 03, 2023

Η Ατζέντα του Αποπληθυσμού – Μια Σύντομη Εισαγωγή

 


Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται ακόμα να το κατανοήσουν, αν και έχει ήδη τεθεί σε κίνηση. Έχω γράψει για την πρόβλεψη της Deagel εδώ και χρόνια και για τη σύνδεση με το ψεύτικο ξέσπασμα του κοροναϊού Covid-19, με την πραγματική “πανδημία” να είναι τα εμβόλια. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας το αναλύσω.

Το 1973, μια προσομοίωση σε υπολογιστή που ξεκίνησε από την δεξαμενή σκέψης της συμμορίας “Λέσχη της Ρώμης” πραγματοποιήθηκε στο ΜΙΤ. Η προσομοίωση προέβλεπε ότι, αν το σχέδιο της Καμπάλ λειτουργούσε όπως προβλεπόταν (Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους), το “τέλος του κόσμου” θα ξεκινούσε το 2020 (με τεράστια πτώση του βιοτικού επιπέδου). Στη συνέχεια, το 2017, η Deagel προέβλεψε μαζικούς θανάτους τα χρόνια που θα οδηγούσαν μέχρι το 2025.

Η Deagel είναι μια εταιρεία που παρέχει μελέτες για τον στρατιωτικό εξοπλισμό και την πολιτική αεροπορία. Η εταιρεία έχει πελάτες όπως η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), η Ρωσική Υπηρεσία Αμυντικών Προμηθειών, η Παγκόσμια Τράπεζα και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ).

Οι προβλέψεις τους για το 2017 δείχνουν ότι ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα μειωθεί από 327 εκατομμύρια το 2017 σε 99,5 εκατομμύρια το 2025. Και ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωθεί από 7.385 εκατομμύρια σε 6.870 εκατομμύρια.

Η Deagel πρότεινε δύο πιθανούς λόγους για αυτούς τους μαζικούς θανάτους:

1. Μια πανδημία παρόμοια με τον Έμπολα που θα ξέφευγε από τον έλεγχο λόγω της υπερφόρτωσης των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.

Διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές, γνωρίζουμε τώρα ότι το C0Nvid (η ΑΠΑΤΗ Covid) ήταν απλώς ένα “rebranding” της κανονικής γρίπης (της φυσικής μας διαδικασίας αποτοξίνωσης) και ένα προπέτασμα καπνού για να εισαχθούν τα εμβόλια που θα σκοτώσουν πραγματικά τους ανθρώπους, αποτελώντας έτσι την πραγματική πανδημία.

2. Κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος των χρηματιστηριακών και χρηματοπιστωτικών αγορών, συμπεριλαμβανομένων των συνταξιοδοτικών συστημάτων.

Ναι, αυτό είναι επίσης μέρος της Ατζέντας 2030, για να μπει ένα τέλος στο χρηματικό σύστημα FIAT (Παραστατικό χρήμα (fiat money) ή αλλιώς χρήμα αναγκαστικής κυκλοφορίας είναι το μέσον πληρωμής το οποίο δεν καλύπτεται από αποθεματικό άλλων υλικών (π. χ. χρυσός) και επομένως στερείται κάποιας εσωτερικής αξίας) και να αντικατασταθεί με ένα κρυπτονόμισμα ελεγχόμενο από την παγκόσμια τράπεζα και την κυβέρνηση. Έγραψα γι’ αυτό στην ανάρτησή μου σχετικά με την επερχόμενη προσομοίωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, που ονομάζεται Cyber Polygon 2021.

Η επανεκκίνηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε όλο τον κόσμο θα μπορούσε πολύ πιθανόν να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή και ελλείψεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να πεθάνουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι – όχι μόνο από την πείνα, αλλά και από βίαιες εξεγέρσεις.

Εκείνη η πρώιμη προσομοίωση του 1973 από το MIT ονομαζόταν “World One”, όπως λέγεται η κυβέρνηση ενός κόσμου (ή αλλιώς Νέα Τάξη Πραγμάτων). Αντανακλά ανατριχιαστικά τις προβλέψεις του Deagel για την επερχόμενη κατάρρευση. Αυτή η προσομοίωση, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τη Λέσχη της Ρώμης, μια παγκοσμιοποιητική δεξαμενή σκέψης των Cabals, προβλέπει την κατάρρευση του πολιτισμού μέχρι το 2040 (εξ ου και η Ατζέντα 2030 και το Όραμα 2050). Αλλά το πρώτο καταστροφικό ορόσημο που έθεσε ο αλγόριθμος ήταν η απότομη πτώση του βιοτικού επιπέδου το 2020 – όπως βλέπουμε τώρα με τους ηλίθιους περιορισμούς του Covid και το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων.

Ο στόχος τους ήταν πάντοτε ένας παγκόσμιος πληθυσμός που δεν θα ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο, εκ των οποίων τα 500.000.000 είναι εργατικά χέρια. Πιθανότατα, αυτός είναι ο στόχος τους για το 2040 και μέχρι το 2050 ο κόσμος θα έχει διαμορφωθεί όπως πάντα ήθελαν.

Μια άλλη σημαντική πτυχή αυτής της προσομοίωσης του 1973 είναι ότι ένας από τους λόγους της κατάρρευσης θα είναι ο υπερπληθυσμός και η “υπερθέρμανση του πλανήτη”. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Η απάτη περί κλιματικής αλλαγής ήταν μέρος της Ατζέντας 21 και είχε μια δοκιμαστική λειτουργία το 2018 με μαριονέτες των Ιησουιτών, όπως η Greta Thunberg. Το προαίσθημά μου είναι ότι θα δούμε περισσότερη από αυτή την προπαγάνδα της “κλιματικής κρίσης” φέτος με τον καιρικό πόλεμο με τη μορφή πλημμυρών και πυρκαγιών.

Αν αρχίσετε να συνδυάζετε αυτά τα σενάρια, ο προ-προγραμματισμός του κοινού για αποκαλυπτικές καταστάσεις ζόμπι από ανόητες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δεν φαίνεται πλέον τόσο τραβηγμένος. Ακόμα και το CDC έφτιαξε μια ιστοσελίδα και μια αφίσα σχετικά με την προετοιμασία για ένα τέτοιο γεγονός!

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι αρρωσταίνουν θανάσιμα από τα εμβόλια περίπου την ώρα που ξεκινούν οι “κυβερνοεπιθέσεις” και η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, τα νοσοκομεία θα κατακλυστούν, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα κεφάλαιά τους, μπορεί να υπάρξουν διακοπές ρεύματος και ελλείψεις τροφίμων λόγω της κατάρρευσης των συστημάτων διανομής. Όλα αυτά σημαίνουν ΧΑΟΣ. Και, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, το εμβόλιο Covid-Vaccine δεν αφορά μόνο τη δολοφονία των αδύναμων, αλλά και τον αποπληθυσμό μέσω της στείρωσης.

Τα εμβόλια είναι επίσης ένα πείραμα, καθώς ανακαλύψαμε ότι περιέχουν οξείδιο του γραφενίου. Αυτά τα νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται για να σχηματίσουν κεραίες, κάνοντάς σας να λαμβάνετε και να μεταδίδετε δεδομένα, καθιστώντας σας ένα IoT, ένα “Διαδίκτυο των πραγμάτων”, δηλαδή έναν υπεράνθρωπο ικανό να επεξεργάζεται και να μεταδίδει δεδομένα, όπως ισχυρίζεται ο Klaus Schwab και η “τέταρτη βιομηχανική επανάσταση” τους, όπου αυτή η “επανάσταση” αφορά την αλλαγή και την πρόοδο του “ανθρώπου”.

Ενώ το εμβόλιο αφορά τον αποπληθυσμό, αφορά επίσης την εύρεση της ανοχής στο οξείδιο του γραφενίου και τη νανοτεχνολογία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαμβάνετε έναν αύξοντα αριθμό όταν παίρνετε το εμβόλιο. Κάθε δόση παρακολουθείται, και πολλές από αυτές θα είναι σε θαλασσινό νερό για να αφήσουν όλες τις παρενέργειες και τους θανάτους να περάσουν απαρατήρητοι.

Οπότε ναι, σίγουρα ζούμε σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι και τα επόμενα δύο επίπεδα θα είναι σίγουρα ενδιαφέροντα και δύσκολα να τα περάσεις.

 https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: