Δευτέρα, Μαΐου 22, 2023

Πάλι κυβέρνηση μειοψηφίας με τον μισό λαό απόντα


 Ακόμα μια φορά το μόνο που δεν ενδιαφέρει τα κόμματα και κυρίως τον Νεοταξίτη Κούλη ειναι οτι σχεδόν οι μισοί πολίτες αυτής της χώρας γύρισαν την πλάτη σε όλο το πολιτικό σύστημα και προτίμησαν να πάνε για καφέ παρά για να ψηφίσουν...

Αν αυτό επαναληφθει στις επαναληπτικές εκλογές σημαίνει οτι για ακόμα μία φορά θα έχουμε κυβέρνηση μειοψηφίας.

Θα εχει την πλειοψηφία στην βουλή γιατι θα διαθέτει περισσότερους βουλευτές ...θα έχει και μπόνους 40 εδρών σαν πρώτο κόμμα σε αναλογία όσων ψήφισαν αλλά....

Και πάλι κυβέρνηση μειοψηφίας του λαού θα είναι.

Οταν το 40% και πανω του πληθυσμού δεν έχει ψηφίσει και εσυ έχεις πάρει 40% απο το υπόλοιπο 60% τότε το πραγματικό ποσοστο σου είναι 24%.

Τι πανηγυρίζεις;

Θα κυβερνήσεις και με αυτό.

Η λέξη "κυβερνήσεις"σε εισαγωγικα.

Θα κάνεις τέλος πάντων αυτά που είναι να κάνεις.θα ψηφιοποιήσεις τις ζωές μας,θα προωθήσεις κάθε τι πιο αντιλαικό,θα ξεπουλήσεις οτι έμεινε απούλητο και θα κοκορεύεσαι το ποσοστό της νίκης σου σαν γαλοπούλα πριν την σφαγή..

 

Ο δρόμος για την μεγάλη επανεκκίνηση είναι ανοιχτός πλέον.


Ενας λαός που πίστεψε οτι ενα σκεύασμα που ονομάστηκε εμβόλιο θα του σώσει την ζωή είναι λογικό να πιστεύει και οτι ενας νεοταξίτης και λάτρης της παγκοσμιοποίησης θέλει το καλό του.

Το 40% που δεν ψήφισε δεν είναι ηλίθιοι,καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

 

 

Αλλά θα πληρώσει με τον ιδιο τρόπο οσο και οι υπόλοιποι αυτά που θα συμβούν τα επόμενα χρόνια.

Και τότε θα καταλάβει οτι έπρεπε να ψηφίσει γιατι ισως να είναι η τελευταία φορά που θα μπορούσε να το κάνει,το επόμενο καθεστώς θα είναι η τυραννία.

Οπως και νάχει ....όταν ενας λαός δίνει αυτό το ποσοστό στον πολιτικό των παρακολουθήσεων,των Τεμπών,της πανδημίας,της ακρίβειας και των κουπονιών σίτησης....είναι άξιος της μοίρας που του ετοιμάζει.

Αναμείνατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: