Παρασκευή, Μαΐου 05, 2023

Debate


 Φυσικά και δεν θα παρακολουθήσω το πανηγυράκι που ονομάζουν debate,οι ίδιοι οι πετσωμένοι δημοσιογράφοι που θα λάβουν μέρος το απαξίωσαν απο μόνοι τους με ανακοίνωση που επισημαίνει οτι δεν θα έχουν την δυνατότητα να ρωτήσουν αυτό που θέλουν,ο αρχιπετσωμένος απο όλους ανέφερε πως ο λόγος που δεν θα πάρει μέρος σε αυτή την κοροιδία ειναι οτι επί δεκαετίες τώρα δεν έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα μιάς και ολα είναι κανονισμένα απο τους ίδιους τους πολιτικούς. 


Ο εξευτελισμός της Δημοσιογραφίας.

Γιατί λαμβάνουν μέρος τότε;

Ας αποσυρθούν καταγγέλοντας ολη αυτή την κoροιδία.

 

Έτσι όσοι χάσουν την ώρα τους θα ακούσουν τα ίδια παραμύθια που ακούμε δεκαετίες τώρα,προσβάλλουν και τον λαό και το πολίτευμα με τις πρακτικές τους,αλλα χέστηκαν και για τον λαό και για το πολίτευμα,την εξουσία θέλουν και μάλιστα απαιτούν την πρωθυπουργία για να μπορούν να εξουσιάζουν και να ελέγχουν τα πάντα οι σωτήρες της πεντάρας.


Απο την επόμενη ημέρα θα αρχίσουν τα σπουδαία,τότε όμως δεν θα είμαστε πολίτες,πολίτες είμαστε μόνο εως την 21η Μαίου,την επόμενη ημέρα που θα μοιράσουν τα 50+ υπουργεία και τις θέσεις εξουσίας εμείς θα τραβάμε τις τρίχες μας και αυτοί θα πανηγυρίζουν για το φαγοπότι που τους περιμένει.

Θα αρχίσουν....

Είναι δύσκολη η κατάσταση...,,,

Δεν βγαίνω μάνα μου....

Το ταμείο είναι μείον...

Παραλάβαμε καμμένη γή...άσχετο οτι την έκαψαν οι ίδιοι.


Γιατί αν περιμένετε οτι όσα υπόσχονται θα γίνουν τότε ζείτε σε άλλο πλανήτη.

Μετά τις εκλογές θα δούμε όλοι ποιό είναι το πραγματικό σχέδιο,μέχρι τότε πάμε μπροστά.


Έτσι δεν θα χαραμίσω δευτερόλεπτο για να ακούσω τις ίδιες κλισέ εξαγγελίες τους,ούτε θα ασχοληθώ με τα διάφορα γκάλοπ που θα βγούν μετά να μας πούν ποιός νίκησε σε αυτό το καραγκιοζιλίκι.


Νικητές θα είναι όλοι τους,μετεκλογικά θα λαμβάνουν τις αποζημιώσεις τους,τα έξτρα και τα μπόνους,εμείς θα λαμβάνουμε τα Μάρκετ πας και τα καλάθια του νοικοκυριού.

Η νίκη προυποθέτει μάχη,αγώνα,οχι προσυμφωνημένα ερωτήματα και κλισέ απαντήσεις.

Και θα είμαστε ακόμα μια φορά χαμένοι.


Την απάντηση μου θα τους την δώσω στην κάλπη.

Κάντε το ίδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: