Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023

Δυστοπικό αλλά αληθινό μέλλον. (Σημαντικό για όλους – Διαβάστε το)

Προς Ντέμου Κωσταντινιά.  – Άρθρο Νο2
Στο προηγούμενο άρθρο μου, σου έδωσα μερικές πληροφορίες με βάση τα δικά σου ποστς που έγραψες στο Twitter. Σήμερα θα μιλήσω γενικότερα και θα πω πληροφορίες που καλό είναι να τις ξέρουν όλοι, καθώς φυσικά και εσύ.

Όπως ξέρεις, όσοι εμβολιάζονται επιδέχονται κάποιες αλλαγές. Μερικές από αυτές είναι σωματικές ενώ μερικές είναι νομικές. Οι σωματικές είναι η μετάλλαξη στην οποία υπόκειται το σώμα. Οι νομικές όμως γιατί να υπάρχουν για ένα ιατρικό θέμα;

Οι νομικές υπάρχουν επειδή τα λαμόγια βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλευτούν την πανδημία. Ή μάλλον την δημιούργησαν επιτηδες για να βρουν ευκαιρίες να πράξουν τις ιδέες τους. Θα εξηγήσω την ιστορία που θέλω να πω, ξεκινώντας με ένα υπερβολικά απλό παράδειγμα φιλολογικού περιεχομένου (μιας και τα φιλολογικά τα ξέρουμε όλοι μας) προς ευκολότερη κατανόηση της όλης υπόθεσης.

Όπως λοιπόν στα φιλολογικά παίρνουμε δύο λέξεις, π.χ στην λέξη “Σάββατο” και την λέξη “Κυριακή”, μετά τις ενώνουμε και φτάχνουμε μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ λέξη, την λέξη “Σαββατοκύριακο”, το ίδιο ακριβώς πράγμα έχουμε πλέον την δυνατότητα να κάνουμε με την γεννετική μηχανική. (Αγγλιστί: “genetic engineering”). Οι επιστήμονες παίρνουν ένα “Σάββατο”, π.χ το dna ενός κουνουπιού και μια “Κυριακή” π.χ το dna μιας μέλισσας και φτιάχνουν ένα νέο έντομο, το κουνουπο-μέλισσο. Ο συνδιασμός αυτών των δύο εντόμων είναι ένας τυχαίος συνδιασμός που απλά σκέφτηκα εγώ, αλλά ναι, τέτοιοι συνδιασμοί είναι όντως δυνατόν να γίνουν σήμερα όσο αποτρόπαιος και αηδιαστικός και αν ακούγεται ένας τέτοιος συνδιασμός. Εδώ πρέπει να παραδεχτούμε ότι επιστημονικά μιλώντας, η γεννετική μηχανική είναι ένα ιατρικό επίτευγμα. Αν μη τι άλλο, το να ενώσεις δύο ξένα dna, σημαίνει αυτομάτως ότι έχουμε φτάσει ως ανθρωπότητα στο να έχουμε αυτήν την ικανότητα να πετύχουμε κάτι το τόσο δύσκολο. Το πως χρησιμοποιείται βέβαια αυτό το επίτευγμα από ηθικής άποψης είναι αλλονού παπά ευαγγέλιο.

Από ιατρικής άποψης τίθεται ένα εύλογο ερώτημα: με ποιον τρόπο δύο dna τόσο άσχετα μεταξύ τους, συνδιάζονται και φτιάχνουν το κουνουπο-μέλισσο; Εδώ έρχεται μια “κλωστή” που τα δένει μεταξύ τους. Και αυτή η κλωστή ονομάζεται mRNA. Το mRNA δίνει εντολή στον οργανισμό να κατασκευάσει διάφορες πρωτεϊνες οι οποίες δεν υπήρχαν εξαρχής στο σώμα, δηλαδἠ δεν ήταν ΠΟΤΕ κομμάτι του εκ φύσεως οργανισμού. Οι πρωτείνες αυτές οι οποίες ονομάζονται “complementary Dna”, ελληνιστί: “συμπληρωματικό DNA” (cDNA) είναι το νομικό θέμα που προσπαθούν οι εταιρείες να εκμεταλευτούν με βάση τα γνωστά παραθυράκια του νόμου. Και αυτό επειδή σύμφωνα με την διεθνή νομοθεσία, οτιδήποτε υπήρχε πάντα εκ φύσεως, (ζώα, άνθρωποι, η φύση ολόκληρη) δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ανήκει σε κάποιον άνθρωπο επειδή κάποιος άνθρωπος το κατασκεύασε. (Φυσικά! Κατά την γνώμη μου δε, όλο τον κόσμο τον δημιούργησε ο Θεός) Τι θα είναι όμως, ηθικά και νομικά μιλώντας, η κατασκευή μιας οντότητας την οποία την δημιούργησε ο ίδιος ο άνθρωπος;

Δηλαδή;
Δηλαδή σκέψου το εξής: αν το εμβόλιο μεταλλάσει τον άνθρωπο και τον μεταβάλει σε μια άλλη μορφή ζωής σε ποιον θα πρέπει να ανήκει αυτή η ζωή; Στον εαυτό της ή στην εταιρεία που την κατασκεύασε; Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να ανήκει στον εαυτό της. Αν όμως υπάρχει νομοθεσία που να λέει αλλιώς, τότε θα ισχύει το αλλιώς, ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ, σύμφωνα με την σφραγιδα και την υπογραφή του νόμου. Και εδώ έρχονται οι εταιρείες σήμερα και λένε ότι αφού αυτή η μορφή ζωής υπάρχει λόγο παρασκευάσματος το οποίο τους ανήκει, θα πρέπει να τους ανήκει και αυτή η ζωή επίσης. Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι από μια άποψη θα έχουνε δίκιο. Θα είσαι δικό τους δημιούργημα και θα είναι δίκαιο να σε έχουν υπό την κατοχή τους, όπως και εσύ έχεις υπό την κατοχή σου το σπίτι σου ή το αυτοκίνητο σου αφού τα αγόρασες. Δεν είναι δίκαιο να είναι δικά σου αυτά; Ε, και αυτοί θα λένε το ίδιο.

Είναι δυνατόν όμως αυτό να ισχύει και για τον άνθρωπο εκτός από τα αυτοκίνητα και τα σπίτια; Μπορεί ο άνθρωπος να είναι ένα προϊόν που να ανήκει σε κάποιον; Εδώ ακριβώς έγκεται το ηθικό και το νομικό πρόβλημα. Αν ποτέ οι εταιρείες αποκτήσουν πρόσβαση σε μια νομική απόφαση που θα επιβεβαιώνει ότι θα έχουν δικαίωμα σύμφωνα με τον νόμο, να κάνουν ότι γουστάρουν, επειδή λέει κατασκεύασαν έναν νέο είδος ανθρώπου, ε, αυτό θα κάνουν: ότι θέλουν και ότι γουστάρουν! Και καταλαβαίνει κανείς ότι αν έχουν στο πλευρό τους το cDna, η ελευθερία του ανθρώπου τέλειωσε οριστικά, αφού κανείς δεν θα μπορεί να ζήσει για πολύ καιρό χωρίς φάρμακα και θεραπείες. Που σημαίνει ότι αργά αλλά σταθερά όλοι οι άνθρωποι θα μολυνθούν κάποτε με cDna, θέλουμε δεν θέλουμε, αν οι εταιρείες επιθυμούν κάτι τέτοιο. (Ω, άραγε το επιθυμούν; Τι ρητορική ερώτησις)

Και αν πήγε το μυαλό κανενός ότι όλα αυτά είναι ένα αρνητικό μεν, αλλά σενάριο δε, δυστυχώς ΟΧΙ! ΌΧΙ, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου όλα αυτά και όχι δεν μιλάω με βάση ένα υποθετικό σενάριο. Και αυτό επειδή ΗΔΗ έσκασε μια νομική βόμβα στην μούρη όλων των ανθρώπων του πλανήτη. Σύμφωνα με την υπό 12-398 νομική Γνωμάτευση των ΗΠΑ στις 13 Ιουλίου 2013*1, οι εταιρείς απέκτησαν ΟΝΤΩΣ το δικαίωμα να είσαι υπό την κατοχή τους. Εν ολίγοις, αν εμβολιαστείς ξέροντας ότι το εμβόλιο έχει mRNA (και όλοι το ξέρουν αυτό) εννοείται ότι θα μεταλλαχθείς και μάλιστα με την θέληση σου, (γιατί ΟΝΤΩΣ το mRNA σε μεταλλάσει έστω και αν μερικοί είναι άσχετοι με την ιατρική και δεν το καταλαβαίνουν αυτό) άρα με την θέληση σου γίνεσαι υποχείριο της εταιρείας. Και εδώ ακριβώς είναι η απάτη: ότι δεν σε ενημερώνουν για το τι δουλειά κάνει το mRNA/cDna, αλλά θα τους ανήκεις και δεν θα μπορείς να πεις και τίποτα αφού εμβολιάστηκες με την θέληση σου*2. ΝΟΜΙΚΑ λοιπόν σύμφωνα με την απόφαση του 2013, παύεις να θεωρείσαι ανθρώπινη οντότητα (homo sapiens) όπως ήσουν τόσα χρόνια και θα έχεις μεταλλαχθεί σε μια νέα οντότητα την οποία την ονόμασαν “Homo Borg Genesis”.

*1 = Ημερομηνία που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι μιλάμε για μια φτιαχτή πανδημία αφού όλα έγιναν εκ προμελέτης. Αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο όποιος δικηγόρος ως επιχείρημα απάτης.

*2 = Και αυτό το επιχείρημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον όποιον δικηγόρο. Φοβάμαι όμως ότι θα έχουν λάβει τα μέτρα τους και θα έχουν ήδη ετοιμάσει την απάντηση που θα λέει “ναι αλλά εμβολιάστηκες ΜΕ την θέληση σου” ή κάτι σχετικό.

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει όλο αυτό για το μέλλον όλων μας και μάλιστα με την υπογραφή του νόμου; Σημαίνει ότι αφού ΝΟΜΙΚΑ δεν θα είσαι άνθρωπος, κατά συνέπεια δεν θα έχεις και τα αντίστοιχα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία είναι κατεχωρημένα από το Σύνταγμα. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις τι βασικές επιλογές για τον βιοπορισμό σου (εργασία), τα νομικά, τα ηθικά, τα δικαιώματα υγείας, το δικαίωμα ψήφου και ξέρω ‘γω πόσα ακόμα δικαιώματα. Ουσιαστικά οι εταιρείες θα έχουν ΚΥ-ΡΙΟ-ΛΕ-ΚΤΙ-ΚΑ δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω σου ΧΩΡΙΣ εννοείται να πηγαίνουν φυλακή για τον θάνατο σου αν αποφασίσουν να σε σκοτώσουν, (όπως δεν πας φυλακή εάν φονεύσεις ένα ζώο), αφού τώρα πια όχι μόνο δεν θα θεωρείσαι άνθρωπος αλλά θα τους ανήκεις κιόλας!

Εν ολίγοις, οι εταιρείες βρήκαν ευκαιρία να αποκτήσουν τσάμπα εργατικά χέρια, (ή για ακριβολογούμε δούλους) που δεν θα έχουν δικαίωμα να μιλάνε και δη για δύο λογους: πρώτον επειδή είπαμε τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα στο Σύνταγμα εν αντιθέση με τα δικαιώματα του Homo Borg Genesis για το οποίο δεν υπάρχει τίποτα και δεύτερον επειδή οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν δεν θα μπορούν να μιλήσουν ακόμα και αν θέλουν γιατί η μετάλλαξη που έγινε μέσα στον εγκέφαλο τους μπορεί κάλιστα να τους διατάξει μέσω χημικών διεργασιών*1 να πράξουν πράγματα τα οποία θα είναι ενάντια στην ίδια τους την βούληση ή ακόμα και την ζωή τους (αυτοκτονία) χωρίς να χρειαστεί οι άνθρωποι της εταιρείας να λερώσουν καν τα χέρια τους. Έτσι ακριβώς δεν γίνεται και με την κατάθλιψη; Τι νομίζεις ότι είναι η κατάθλιψη; Είναι βιοχημικές εργασίες που πράττει ο εγκέφαλος που σε κάνουν πολλές φορές να θες να αυτοκτονήσεις. (Εδώ μάλιστα ταιριάζει ένα άρθρο που έγραψα πριν λίγο καιρό για μια κυρία που είναι καρκινοπαθής -και κατά “σύμπτωση”- εμβολιασμένη. Αν ενδιαφέρεσαι θα το βρεις εδώ). Φαντάσου λοιπόν αυτές οι βιοχημικές εργασίες, να γίνονται κατά διαταγή τρίτου και εν συνεχεία ο όποιος home borg genesis άνθρωπος να πηγαίνει όντως και να αυτοκτονεί προς εξυπηρέτηση της εταιρείας ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ αφού ο εγκέφαλος του θα του λέει ότι είναι με την θέληση του όντως. Ουσιαστικά ο homo borg genesis άνθρωπος, είναι, (όχι “θα είναι”, είναι ήδη), μια μορφή ζωής, η οποία θα εκβιάζεται να δουλεύει για τα μεγάλα αφεντικά χωρίς να έχει το παραμικρό δικαίωμα να πει ή να αντιδράσει και δεν θα μπορεί ούτε καν να μιλήσει, από τον φόβο του πιθανού θανάτου του που μπορεί να τον διατάξουν να πράξει.

*1 = Βλ., π.χ βιοφωτόνια που είναι η πηγή μεταφοράς πληροφοριών μέσα στο σώμα

Όπως βλέπεις μετά από όλα αυτά, η πραγματικότητα εκτός από σκληρή, είναι και ύπουλα φτιαγμένη έτσι ώστε να πετύχουν την σωματική και ψυχική υποδούλωση μας. Εδώ δεν μιλάμε απλά για οικονομική εκμετάλευση, αλλά για εκμετάλευση ζωής ή θανάτου και δη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και αυτό επειδή τώρα που έχουμε χωριστεί σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους έχουν ανοίξει ήδη δύο πόρτες που οδηγούν και οι δύο σε ένα δρόμο καταστροφής.

Για τα παιδιά των εμβολιασμένων η πόρτα που άνοιξε, τους οδηγεί σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι δεν θα έχουν κανένα ανθρώπινο δικαίωμα (που η ανθρωπότητα έφτυσε αίμα για να φτάσουμε στο σημείο να τα έχουμε τα ρημάδια μετά από αιώνες αιματοκυλίσματος) ούτε θα έχουν ελευθερία κινησεως ως ελεύθερα όντα για να πράξουν με την θέληση τους ότι θέλουν, ούτε θα μπορέσουν να αντιδράσουν με νομικό τρόπο αφού δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, ούτε όμως και να αντιδράσουν με βία και συμπλοκές αφού ένα απλό “πήγαινε να αυτοκτονήσεις” θα είναι αρκετό για να τους εξοντώσει σωματικώς. Και ούτε θα μπορούν να αποφύγουν τον φόβο του θανάτου που θα κρέμεται πάνω από κεφάλι τους. Αντιθέτως όσο περνάει ο καιρός το όλο πράγμα θα ξεχνιέται. Οι νέες γεννεές σιγά-σιγά θα μαθαίνουν όλο και λιγότερα για το τι συνέβει στην εποχή μας και στο τέλος δεν θα μαθαίνουν πια τίποτα όπως και εσύ και εγώ δεν μαθαίνουμε τίποτα για διάφορα πράγματα του παρελθόντος. Οι όποιες αυτοκτονίες γίνονται θα είναι στα μάτια τους “τυχαίες”. Οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι θα περιμένουν από τους επιστήμονες να ανακαλύψουν τις όποιες θεραπείες για να τους κάνουν καλά αν αρρωστήσουν, χωρίς να έχουν καν ιδέα ότι όλες οι εντολές που σκέφτεται ο εγκέφαλος τους (ακόμα και τις εντολές για δημιουργία νέας αρρώστιας, γιατί ναι, για όποιον δεν το ξέρει ο εγκέφαλος το κανονίζει αυτό ως μηχανισμό άμυνας) είναι απλά διαταγές που τις δίνει ένα εμβόλιο που το έκαναν ή τους επέβαλαν οι γονείς και οι παππούδες τους ένας Θεός ξέρει πότε. Και φυσικά οι εταιρείες θα κανονίζουν οι άνθρωποι να είναι άρρωστοι είτε για να πουλάνε φάρμακα, είτε για να είναι οι άνθρωποι ανήμποροι να αμυνθούν ενάντια στις ορέξεις τους. Ουσιαστικά η ανθρωπότητα θα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν θα ξέρουν καν από τι κινδυνεύουν. Θα είναι πρόβατα κατευθείαν για σφαγή έτσι απλά, άμα η εταιρεία το γουστάρει για τους γνωστούς λόγους συμφερόντων. Και αντίστοιχα έτσι απλά και ωραία θα αυτοκτονούν και η εταιρεία θα ευημερεύει και “δεν” θα ξέρει τίποτα. Και το κακό είναι ότι αφού οι Homo Borg Genesis άνθρωποι θα έχουν χάσει τα βασικά τους δικαιώματα, φυσικά θα έχουν χάσει και το δικαίωμα στην μόρφωση. Άρα δεν θα έχουν δικαίωμα να σπουδάσουν. Και χωρίς σπουδές δεν θα μπορέσουν να μάθουν ποτέ κάποια ιατρικά πράγματα άρα δεν θα μπορέσουν ποτέ να ανακαλύψουν ένα πιθανό αντίδοτο. Όσοι τυχεροί ξεφύγουν με κάποιο τρόπο και μπορέσουν να σπουδάσουν ή θα είναι ελάχιστοι και θα καταζητούνται από την αστυνομία ως εγκληματίες όπως οι υγειονομιοί σήμερα, ή θα γινουν ένα με την ΝΤΠ για να γλυτώσουν από το κυνηγητό. Χωρίς σπουδές δε, (ιατρικές ή μη) δεν θα έχουν σωστή εργασία άρα για να ζήσουν θα πρέπει να ζουν σε κατώτερες συνθήκες διαβίωσης από ότι ζούμε εμείς σήμερα. Το πόσο κατώτερες μπορεί να το φανταστεί κανείς: κλεψιές, βιασμοί, ανάπτυξη της εγκληματικότητας, δολοφονίες κ.τ.λ… Ίσως ακουστεί υπερβολικό αυτό που θα πω, αλλά θα το πω: έχουμε φτάσει στο σημείο, η ανθρωπότητα να κινδυνεύει να επιστρέψει σε κοινωνικό επίπεδο αιώνων πίσω.

Απ’ την άλλη, η πόρτα των παιδιών των ανεμβολίαστων οδηγεί σε ένα μέλλον επίσης ζοφερό για έναν ακόμα λόγο από όσους μπορείς πιθανόν να σκεφτείς: την αριθμητική αύξηση τους. Ή μάλλον για να ακριβολογούμε, για την ΜΗ αύξηση τους συγκριτικά με τα παιδιά των homο borg genesis ανθρώπων. Μέχρι στιγμής εχει εμβολιαστεί το 64% του πλανήτη από όσο ξέρω, άρα η ζυγαριά έχει ήδη γύρει εναντίων μας. Που σημαίνει ότι όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο οι πιθανότητες εξόντωσης μας πολλαπλασιάζεται λόγο κακουχιών και λοιπών δυσμενών συνθηκών. Τα παιδιά μας που έχουν ήδη γεννηθεί θα εξοντωθούν επίσης (ίσως όχι σωματικά αλλά εις βάρος της υγείας τους σίγουρα) από τις ίδιες δυσμενείς συνθήκες. Και δεν χρειάζεται οι παγκοσμοποιητές να κάνουν τίποτα εισβολές σε σπίτια και να απαγάγουν τους ανεπιθύμητους για να τους βάλουν σε τυχών στρατόπεδα. (Αν και αυτά είναι ήδη έτοιμα εδώ και καιρό άμα χρειαστεί, βλ. FEMA). Όχι κάτι τέτοιο. Απλά θα τους αφήσουν να ψοφήσουν μόνοι τους. Όπως έκαναν και με τους υγειονομικούς σε αναστολή. Θα φροντίσει η ΝΤΠ τους όποιους “ανεπιθύμητους” να τους αφήσει χωρίς δουλειά, ή αν έχουν δουλειά να μην έχουν τα απαιτούμενα για να κάνουν παιδιά. Σιγά-σιγά λοιπόν όλοι οι σημερινοί ανεμβολίαστοι θα μειωθούν, ακόμα και από φυσικά αίτια, ενώ τα παιδιά τους θα κάνουν ελάχιστα παιδιά. Τότε αργά ή γρήγορα τα παιδιά των ανεμβολίαστων θα πάψουν να υπάρχουν και ο μόνος που θα μείνει θα είναι ο homo burg genesis άνθρωπος. Το εύκολο θύμα, το μελλοντικό πρόβατο επί σφαγή.

Και υπάρχει και άλλος ένα εχθρός. Όσα παιδιά ανεμβολίαστων ζήσουν, θα αρχισουν σιγά-σιγά όλα αυτά να τα θεωρούν θεωρίες συνωμοσίας και θα πέσουν σε ποιος ξέρει τι παγίδες. Όπως υπήρξε το 1976 μια γρίπη των χοίρων αλλά που σήμερα το όλο θέμα ξεχάστηκε και δεν το ξέρουμε καν καλά-καλά. Δεν θα θεωρούν λοιπόν πρόβλημα να πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο άμα νομίζουν ότι θα μπορέσουν να ζήσουν μια ζωή “χαρισάμενη”.

Για να τα αποφύγουμε όλα αυτά λοιπόν, η μεγάλη μάχη πρέπει να δοθεί τώρα. Πρέπει να αντισταθούμε πάση θυσία για χατήρι όλων μας πριν γίνουν όλα αυτά. Και εν συνεχεία να φροντίσουμε να μην γίνουν ποτέ. Για το δικό μας μέλλον, των παιδιών μας και όσο πομπώδες και αν ακούγεται, ναι, για χατήρι ολόκληρου του ανθρωπίνου γένους. Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν και μάλιστα με υποδειγματικό τρόπο, ώστε οι μελλοντικοί άπληστοι άνθρωποι των αρχών της ΝΤΠ να το σκεφτούν διπλά αν θελήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Τι σοϊ μάχη πρέπει να δώσουμε; Αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα που δεν χωράει εδώ. Ήδη το άρθρο είναι τεράστιο. Μελλοντικά θα γράψω όμως διάφορα πράγματα.

Κλείνοντας θα σου πω και ένα τελευταίο: είπα χτες στο προηγούμενο κείμενο μου ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείς δεν είναι να εμβολιαστείς επειδή τα λαμόγια θα υπογράψουν ένα χαρτί που θα σε διαβεβαιώνει με ότι λόγια θες να ακούσεις. Και σήμερα καταλαβαίνεις το γιατί. Γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι ΧΙΛΙΑ χαρτιά να υπογράψουν, αν μπορούν να σε εξοντώσουν με ένα απλό “πήγαινε να αυτοκτονήσεις” τότε είναι περιττό να μην το υπογράψουν. Αντιθέτως θα το υπογράψουν τρέχοντας κιόλας, αφού θα σε εκβιάζουν για μια ζωή (ακόμα και μέσω βιοπορισμού αν όχι αυτοκτονίας) για το αν θα ζήσεις ή αν θα πεθάνεις. Σήμερα πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι για κανένα λόγο δεν πρέπει να πειστείς να εμβολιαστείς, άσχετα με το πόσα υπογεγραμμένα χαρτιά και αν έχεις στα χέρια σου που θα επιβεβαιώνουν “το καλό σου”. Γιατί πρέπει να παραμείνεις άνθρωπος. Μόνο έτσι θα έχεις νομική οντότητα με ανθρώπινα δικαιώματα. (Άκουσον-άκουσον να πρέπει να υπάρχει νόμος μόνο και μόνο για να έχεις δικαίωμα να ζεις ελεύθερος και με αξιοπρέπεια!!!) Με συγχωρείς αν σε τρομοκράτησα αλλά κατά την γνώμη μου είναι καλύτερα να ξέρεις για να αμυνθείς, παρά να μην ξέρεις και παραδοθείς με την δικαιολογία “μα θα…”. Αν όλοι εμβολιαστούν επειδή θα έχουν κάποια δικαιολογία δεν θα φτάσουμε, πιθανόν ποτέ, στις κατάλληλες συνθήκες μιας νέας magna carta. Ἠ και αν φτάσουμε, θα φτάσουμε ένας Θεός ξέρει σε πόσους αιώνες.

ΥΓ: Τα άρθρα για την νομική γνωμάτευση του δικαστηρίου των ΗΠΑ (12-398) μπορείς να τα βρεις εδώ. Νομίζω πως θα τα διαβάσεις τρέχοντας:

ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΜΠΑ ! Χρήστος Μαντζιάρης : Οι εμβολιασμένοι θεωρούνται μεταλλαγμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

Αποκάλυψη-σοκ: Οι εμβολιασμένοι αποτελούν πλέον νέο… ανθρώπινο είδος, το Homo Borg Genesis!!! ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ θεωρούνται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!
Αυτά για σήμερα. Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά.

 https://ideatheke.wordpress.com/2022/11/27/%ce%b4%cf%85%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια: